Kábítószerkereskedőket fogtak el az agglomerációban. A Készenléti Rendőrség éppen egy ügyletet végrehajtó bandára csapott le Dunakeszin. A neppereket letartóztatták, a vásárló pedig szabadlábon védekezhet.

Havonta már százezrek olvasnak minket! A BudaPestkörnyéke.hu segítségével 90 településen azonnal láthatóvá tesszük olcsón a hirdetését.  Klikk ide!

Egy 29 éves és egy 31 éves férfit fogtak el a rendőrök, miközben éppen egy üzletet bonyolítottak Dunakeszin. A 2 férfi rendszeresen értékesített kábítószert Budapesten és Pest megyében.

Ezután az egyik férfi otthonában házkutatást tartottak, ahol egy speciális növénykeltetőt és már learatott vadkender-ültetvényt találtak. A sátor professzionális szellőztető és párásító berendezéssel volt ellátva.

A lakás különböző pontjairól befőttes üvegekben 981 gramm, nejlonzacskókban 495 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le, amely az elsődleges vegyészszakértői vélemény szerint marihuána, valamint digitális mérleget, és marihuána-őrlőt is találtak a nyomozók.

A rendőrök egy nagyértékű luxusautót is lefoglaltak.

A kábitószerkereskedőket letartóztatták, a vásárlót pedig gyanúsítottként hallgatták ki.

Kiemelt kép: illusztráció