Súlyos baleset történt az M0-on a 18-as kilométerszelvénynél Győr irányába. Egy kamion és egy kisteherautó ütközött, az egyik sofőrt életveszélyes állapotba szállították kórházba, mentőhelikopter is leszállt az útra.

Baleset az M0-áson

Ukrán rendszámú kamionnak ütközött egy magyar rendszámú kisteherautó az M0-ás autóút 17-es kilométere közelében, Halászteleknél, az M1-es autópálya felé vezető oldalon.A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Áramtalanították a járművet

A szigetszentmiklósi és a fővárosi hivatásos tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, áramtalanították a járműveket.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Ennyi maradt a kisteherautóból

Forrás: Facebook/Balesetinfó csoport

Kivágtak egy embert a kisteherautóból

Szemtanúk szerint a tűzoltók feszítővágóval egy embert kiszabadítottak a kisteherautóból, aki súlyosan megsérült.

Mentőhelikopter is a helyszínre érkezett

A helyszínre érkeztek a mentők és egy mentőhelikopter is. Az érintett szakaszt a mentés idejére lezárták.

Helikopter az úton

Forrás: Facebook/M0 – M1 – M3 – M5 – M7 Hírek – Információk 0-24

Életveszélyes állapotban a sofőr

A mentés egyik résztvevője a Facebookon azt írja, a mentőhelikopter életveszélyes sérülésekkel szállította a kisteherautó sofőrjét az Országos Baleseti és Sebészeti Intézetbe. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

FRISSÍTÉS | 13:31

Befejeződött a mentés a helyszínen, egy sávon már járható az M0-ás szakasza, de óriási torlódás van a helyszínen.

Közúti balesetben meghaltak száma

A közlekedési balesetben meghaltak száma évről-évre csökken, a 2020-as évben a korábbiakhoz képest jelentősen kevesebben haltak meg a magyar utakon. Ebben egész biztosan közrejátszottak a koronavírus-járvány miatti korlátozások, hiszen a lezárások miatt sokkal kevesebben és ritkábban ültek autóba.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Balesetinfó csoport