Két baleset is történt az M1-es autópályán szerdán; az egyik Mosonmagyaróváron Budapest felé, a másik a Győrt elkerülő szakaszon Hegyeshalom felé. Mindeközben pedig az M7-esen és az M5-ösön is ütköztek, sőt Pest megyében is több baleset történt.

Trélerauót és kamion ütközött

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint Budapest irányába a 157-es kilométernél egy trélerautó ütközött össze egy kamionnal. Három szállított autó esett le a trélerről, amelyek akadályozzák a forgalmat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy sávon

A járművek rendőri irányítás mellett a leállósávon haladhatnak. Az Útinform tájékoztatása szerint a dugó itt már nagyjából 10 kilométeres, és az M15-ös autópályára is feltorlódnak a járművek.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Győr térségben

A másik baleset Győr térségében történt az osztrák határ felé vezető oldalon a 116-os kilométernél, ahol egy kisteherautó ütközött össze az előtte haladó kamionnal. Egy ember beszorult a kisteherautóba – közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Az Útinform közlése szerint a torlódás csaknem 8 kilométeres.

Baleset az M7-esen

Egy tehergépkocsi szakította át a szalagkorlátot Martonvásár közelében, írja közleményében a rendőrség. Mint közölték 2023. június 7-én 15 óra körül az M7-es autópálya 33-as kilométerszelvényében, egy tehergépkocsi átszakította a szalagkorlátot.

Terelés

Jelenleg a Balaton iránya közlekedőket a 7-es számú főútra terelik, a Budapest felé közlekedők számára két sáv járható. A baleset helyszínelése és a műszaki mentés megkezdődött.

Az M5-ösön is baleset volt

A Katasztrófavédelem közlése szerint az M5-ösön egy személyautó ment neki a szalagkorlátnak. A tájékoztatás szerint a jármű megpördült majd ezután ment neki a szalagkorlátnak ütközött az autópálya Szeged felé vezető oldalán, Szatymaz közelében, a 155-ös kilométernél. A kisteleki hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amely a leállósávban vesztegel. A forgalmat nem akadályozza a baleset.

Karambol Szigetszentmiklóson

Összeütközött három személyautó Szigetszentmiklós külterületén, a Csepeli út és a Bányató út kereszteződésénél. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyek akadályozzák a közlekedést. A helyszínre várják a társhatóságokat. Az érintett útszakaszon torlódásra kell számítani.

Baleset a Margit hídon

Összeütközött két személyautó Budapesten, a Margit híd közepén, a Pest felé vezető oldalon. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik járművet. Az érintett útszakaszon torlódásra kell számítani. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció