Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt Shane Tusup néhány nappal ezelőtt megkérte Szabó Zsófi kezét. A romantikus lánykérésre Monte-Carlóban került sor, ráadásul egy elképesztő időpontban, az úszóedző ugyanis 2022.02.22-én este 22 óra 22 perckor tette fel a nagy kérdést a műsorvezetőnek.

Romantikus részletek

A lánykérés részleteiről Szabó Zsófi most a Fókusznak mesélt először, mint mondta teljesen váratlanul érte az egész, azonban az igenen kívül semmi egyéb nem fordult meg a fejében. A műsorvezető elárulta, Shane mindent előre megtervezett, azt szerette volna, ha valódi hollywoody filmbe illő körülmények között tudja megkérni a szerelme kezét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Karácsonykor még azt mondta nem akar gyűrűt

Számítottam arra, hogy valamilyen meglepetés ér február 22-én 22 óra 22 perckor, de mivel karácsonykor mondtam neki, hogy nem szeretnék még gyűrűt, így nem voltam teljesen biztos benne, meg meri-e lépni… Hát meg merte” – emlékezett vissza Szabó Zsófi a műsorban.

Alig egy éve vannak együtt

Zsófi és Shane tavaly nyár óta alkot egy pár, azonban a kapcsolatukról először, nyilvánosan csak 2021. decemberében beszéltek. Vagyis a páros még egy éve sincs együtt, mindketten elváltak, ennek ellenére egyikük sem gondolja, hogy túl korai lenne az eljegyzés.

Shane régóta készült már a lánykérésre

A sztáredző már régóta készült a lánykérésre, még az édesanyját is bevonta a szervezésbe, sőt ő adta a tippet is azzal kapcsolatban, hogy Shane mikor tegye fel a kérdést. Tovább Zsófi édesanyjától, Pálmától is engedélyt kért, azaz mindenkit beavatott, persze Zsófin kívül.

Zsófi nem sejtett semmit

A műsorvezető ugyanis az ég világon semmit sem sejtett, csak annyit tudott, hogy hamarosan utazni fognak, hiszen szerelme egy luxusbőrönddel lepte meg Valentin-nap alkalmából. Arra azonban Zsófi egyáltalán nem számított, hogy a romantikus utazás végül lánykéréssel zárul majd. Sőt, az utazás majdnem meg is hiúsult, mivel Zsófi nem szeretett volna a kisfia, Mendel nélkül utazni.

Shane azt akarta, hogy minden tökéletes legyen

Monacóba érve viszont már egy helikopter várt rájuk, ami aztán a szállodájukhoz vitte őket, mivel Shane azt akarta, hogy minden tökéletes legyen.

Egy hajón voltak éppen

A lánykérésre végül egy hajón került sor: „Felültünk egy hajóra 22-én, és azt hittem, 22:22-kor lesz egy tűzijáték meg ünneplünk. A háttérben Monaco volt, vörös rózsák és természetesen a kérdés – amikor feltette, belefoglalta az egész családom, ami nagyon fontos nekem. Hiszen mi nem csak mi vagyunk, hanem egy nagy család vagyunk” idézte fel Zsófi a romantikus pillanatokat ,továbbá azt is elárulta, már egy közös tetoválást is varrattak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A riport itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: Shane Tusup és Szabó Zsófi – Forrás: RTL Klub