Shane Tusup szerda este megkérte Szabó Zsófi kezét. A szerelmesek Monte-Carlóban vannak luxusúton, itt tette fel Shane a nagy kérdést. Zsófi igent mondott, a sztáredző csodálatos gyűrűvel ajándékozta meg a menyasszonyát. A nagy pillanatról készült képeket a cikkünk alján éred el.

Szerelem a Törökbálinton és a riviérán

A Törökbálinton élő Szabó Zsófi és Shane Tusup Monte-Carlóban pihennek. Úgy tűnik, nem véletlenül vitte Shane a Francia-riviérára szerelmét, ott kérte meg Zsófi kezét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A nagy igen

Szerda este 22:22-kor Zsófi ezt posztolta: „Azt mondta, szeretné ha együtt élnénk le életünk. Megkérdezte szeretném-e? Szeretném!” – írta a fotóhoz Zsófi.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Élete szerelme

Percre pontosan ugyanebben az időpontban Shane is posztolt. Így fogalmazott: „A világ legszerencsésebb férfijává tett. Életem szerelme igent mondott.” – fűzte hozzá a bejegyzéséhez Shane.

Szerelmes képek

A szerelmesek pár napja vannak Monte-Carlóban. Luxusszállodában laknak, Shane még helikopter túrára is elvitte Zsófit. A közösségi-oldalaikon több képet is megosztottak magukról, láthatóan fülig szerelmesek. A fotókat a cikkünk alján éred el.

Lesifotósok az utcán

Szabó Zsófi és a sztáredző Shane Tusup tavaly októberben jöttek össze. Sokáig ugyan titkolták, hogy együtt vannak, végül a nyilvánosság elé álltak azzal, hogy boldogan élnek Zsófi tükörhegyi házában Törökbálinton. Zsófi elárulta mit érzett akkor, amikor Shane titokban járt hozzá, ő pedig az ablakból meglátta a lesifotósokat az utcán.

Bizonyítékok

Amikor felreppent a hír, hogy az olimpiai bajnok Hosszú Katinka volt férje, Shane Tusup összejött Szabó Zsófival, fotósok költöztek Zsófiék törökbálinti háza elé. Bizonyítékot akartak, hogy titokban együtt élnek a szerelmesek.

Shane beült a Mercedesbe

Nemsokára el is készült az első fotó, ahogy Shane reggel kilép Zsófi házából és beül az utcán parkoló fekete Mercedesébe. Ezzel egyidőben folyamatosan fotósok voltak a nyomukban. Lekapták őket kávéházban vagy éppen az utcán. Mindenki az ismert szerelmespárra volt kíváncsi.

Nehéz ismerkedni

Szabó Zsófi az ATV-ben Bochkor Gábornak beszélt erről az időszakról. Mint fogalmazott: „Nehéz úgy ismerkedni, hogy még magad sem tudod, hogy mit szeretnél, hová tartasz és már megírják a lapok” – mondta Zsófi, majd így folytatta:

Költözésen gondolkodott

„Nagyon necces, ha a házatok előtt ott állnak az újságírók és a fotósok. Nagyon bosszantó, hogy azon kell ilyenkor gondolkodnom, el kellene költöznöm, hogy ne tudják hol lakom” – tette hozzá Zsófi.

Semmi sem marad titokban Törökbálinton

A tévés celeb az is elmondta a műsorban, hogy szerinte Törökbálint Tükörhegy elnevezésű városrésze olyan, mint a Született feleségekben a Lila Akác köz, ahol semmi sem marad titokban.

Kényelmes élet

Zsófi abban bízik, hogy miután nemrég nyilvánosság elé álltak Shane-el és elmondták, együtt vannak, kényelmesebben tudnak élni, mert nem akarják majd mindenhol lefotózni őket. Ide kapcsolódik: “Egy anyának nem is kell nagyobb öröm, ha azt látja, hogy a gyereke boldog” – Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelmét látva megszólalt Zsófi édesanyja

Az RTL-ben találkoztak

Az amerikai úszóedző az RTL Reggeli című műsorában találkozott először személyesen Zsófival, aki egyébként meg is jegyezte Tusup felkonferálásánál, hogy elég jóképű férfi.

Az Instán nyomult

Shane egy ideig kommentekben udvarolt Zsófinak az Instagram-képei alatt. Két héttel később megjelentek az első lesifotók róluk. Egy belvárosi kávézóban ölelték egymást a friss szerelmesek.

Luxusház Törökbálinton

Zsófi és volt férje pár éve vette a tükörhegyi luxusvillát. Miután szakítottak a házasok, a műsorvezető és kisfia maradt a házban. A színésznő nemrég vált el férjétől, Zsolttól, Shane pedig két éve bontotta fel házasságát Hosszú Katinkával. Témába vág: Óriási hitel van Szabó Zsófiék családi házán, korábban a műsorvezető ragaszkodott ahhoz, hogy Törökbálinton éljenek

Újrakezdés

Mindketten túl vagyunk egy-egy házasságon. Sérültünk, amit kifelé nem mutattunk. A hasonló múltunk, a hasonló ambícióink pedig, úgy érezzük, hasonló jövőt hozhat. Ez mindkettőnknek a nagybetűs újrakezdés. De nem sietünk, és nem tervezünk előre. Kiélvezzük a jelent. Shane mellett újra boldog nő vagyok – mondta nemrég a Best magazinnak Zsófi.

Életem szerelme

Az edző pedig már decemberben pont úgy fogalmazott a kapcsolatukról, mint ma, amikor megkérte Zsófi kezét: “Ő életem szerelme. Szeretem őt mint nőt, mint anyát, mint embert, mint a leggyorsabb futónőt, akit ismerek.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt van Shane leánykérős posztja

Ez pedig Zsófi posztja

Kiemelt kép: Szabó Zsófi és Shane Tusup – BPK-montázs