Ünnepi hangulattal vár Szentendrén a Karácsony Múzeum, Gödöllőn a Karácsonyház. A Királyi Kastély Pálmaháza a növénykedvelők ünnepi paradicsoma. Saly Noémi Budapesti sétára invitálja közönségét. A Budapest Arénában 40 év 40 előadója lép fel a Mobilmánia koncerten, a váci JAzzmine fergeteges estét kínál a Csapó Krisztián duóval. A 6SZÍNben Moliere vígjátéka, a Scapin furfangjai ígér nevetős estét.

Karácsony Múzeum Szentendrén

Szentendrén igazi karácsonyi hangulattal vár a Karácsony Múzeum, de érdemes egybekötni egy sétával a patinás utcákban, ábrándozni a Duna partján forralt borral, forró teával.

Varázslatos hangulat

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Karácsonyház Gödöllőn

A Gödöllői Királyi kastéllyal szemben vár a Karácsonyház, mesebeli hangulattal, csodás ünnepi díszekkel. Utána megtekinthetjük a kastély kiállításait, vagy tehetünk egy frissítő sétát a kastélyparkban.

Mesebeli karácsonyvárás

Karácsonymúzeum Szentendre

Karácsonyi varázslat a gödöllői kastély Pálmaházában

A Pálmaház Herbárium 2015-ben nyitotta meg kapuit Gödöllőn a Királyi Kastély Pálmaházának jobb szárnyában. A barokk stílusban újjávarázsolt Pálmaház Herbáriumban fűszernövényeket, teákat, illóolajokat, natúr kozmetikumokat kézműves lekvárokat és szörpöket találhatnak az ilyen termékek iránt érdeklődők. Most ünnepi pompában várja az érdeklődőket és a vásárlókat a Pálmaház Herbárium.

Séta a barokk kastély parkjában

Körbe-körbe Budapesten Saly Noémivel

Saly Noémi decemberben is Budapest ismeretlen, rejtett csodáit mutatja be nézőinek előadásában.

Városmesék online

Mobilmánia koncert az Arénában

A Mobilmánia zenekar szervezésében – egy nagyszabású karácsonyi koncertnek ad otthont a Papp László Budapest Sport Aréna. A “40 év – 40 dal – 40 előadó” nagykoncertre Nyerges Attila is meghívást kapott az Ismerős Arcok zenekar részéről, így a hazai rockzenei élet meghatározó személyiségeivel és élő legendáival együtt fog színpadra lépni.

40 év – 40 dal – 40 előadó

Élő jazz a Jazzmine klubban Vácott

A JazzMine az első jazz club Vácott! A drink bár designja teljes egészében a jazz köré épült, hangulatában kifejezetten az elegáns amerikai vonalat képviseli, fűszerezve a városra jellemző barokk vonásokkal. Szerda este jazz élőben: Csapó Krisztián duó.

Jazz élőben szerdán és szombaton

Scapin furfangjai a 6SZÍNben

Moliere vígjátéka két részben a 6SZÍN színpadán. Moliére egyik utolsó darabja a Scapin furfangjai rendkívül lendületes és sziporkázó mű. A nyelvi leleményen túl, amit Karinthy Ferenc fordításában élvezhetünk, természetesen a helyzetkomikumnak is nagy szerepe van. Nem beszélve arról, hogy a kisebb-nagyobb emberi hibák milyen remek lehetőségeket adnak a játéknak és a furfangok kieszelésének.

„Baj nélkül nincs élet.”

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/karacsonymuzeum