Hatalmas tapsvihar és megannyi jókivánság várta Budapest egyik legidősebb lakóját a születésnapján. Gizi néni a napokban töltötte be a 105. életévét, idős kora dacára pedig máig nagyon aktív, a tömegközlekedési eszközöket pedig imádja. A budapesti városvezetés pedig egy születésnapi járattal ajándékozta meg a szépkorú asszonyt.

Feldíszített busz várta

Gizi nénit a nagy napon egy lufival és konfettivel feldíszített busz várta, a jeles eseményről pedig felvételt is készített a Budapesti Városháza, amit aztán a főpolgármester, Karácsony Gergely is megosztott a saját oldalán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Imádta a gyermekkorát

A rövid kis videóban megszólal Gizi néni is, aki elmesélte, kedvenc időszaka a gyermekkora volt, amikor még nagy családban éltek, együtt.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A fogaskerekű volt a kedvence

„A nagyapámnak az volt a célja, hogy a családot mindig összetartsa. Úgyhogy volt olyan időszak, amikor tizenöten is ültünk, igazi család – felelte Gizi néni, aki elmondta azt is, Gizi néni elmondta azt is, hogy kedvenc közlekedési eszköze fiatalon a fogaskerekű volt, de emellett rajongott a villamosért is.”

Hihetetlen energia

A 105 éves asszony hihetetlen energiával teli, még mindig hatalmas boldogsággal tekint az életre, születésnapján pedig a fiatalokról sem feledkezett meg, üzent is nekik.

Üzent a fiataloknak

„Azt szeretném elmondani a mostani fiataloknak, hogy tartsák meg maguknak az erős hitet, a családi szeretetet, egymás iránti megbecsülést, és nem szabad elcsüggedni semmin, mert mindig megoldódik mindenben – mondta mosolyogva Gizi néni.”

Ez is érdekelhet:

Ő Budapest egyik legkülönlegesebb buszsofőrje: nem hiszed el, mit csinál Károly mielőtt a volán mögé ül – videó

Karácsony Gergely is felköszöntötte

A kedves kis videót Karácsony Gergely is közzétette az oldalán, posztjában azt írta: „Gizi néni a 105. születésnapját a 105-ös buszon ünnepelte. A különleges eseményen azt is elárulta, melyik a kedvenc közlekedési eszköze, és a fiataloknak is üzent. Boldog születésnapot és sok boldogságot!” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mutatjuk a felvételt:

Gizi néni 105. születésnapja

Gizi néni a 105. születésnapját a 105-ös buszon ünnepelte. 🙂 🎂A különleges eseményen azt is elárulta, melyik a kedvenc közlekedési eszköze, és a fiataloknak is üzent. Boldog születésnapot és sok boldogságot! #Budapest

Posted by Karácsony Gergely on Tuesday, June 28, 2022

Kiemelt kép: Gizi néni – Forrás: Karácsony Gergely, Facebook