Bajban van Kiss Erika: utcára kerülhet a színésznő, akinek a hangját minden Jóbarátok-rajongó ismeri. A művész most a rajongóihoz fordult segítségért. Kiderült: el kell hagynia az otthonát, ha nem tud rövid időn belül több millió forintot előteremteni.

Sokan ismerik a hangját

Kiss Erika hangját minden bizonnyal nagyon sokan felismerjük, ha meghalljuk a tévében. A színésznő számos filmben és sorozatban dolgozott azon, hogy a szereplők magyarul szólaljanak meg. Erika kölcsönözte a hangját a Beépített szépség 2-ben Dolly Partonnak és a Harry Potter-filmekben „gonoszkodó” Dolores Umbridge-nek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Jóbarátok Monicája

A rengeteg szinkronszerep közül a legismertebb a Jóbarátok című sorozatból ismert Monica. A sorozatot még a kilencvenes évek vége felé kezdték el vetíteni Magyarországon és a mai napig töretlen a sikere.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Meglepő felhívás

Kiss Erika, aki színházi szerepei mellett a Jóban Rosszban és a Mintaapák című sorozatban is feltűnt, a napokban meglepő felhívást tett közzé a közösségi oldalán. A művésznő amiatt kér segítséget, mert könnyen előfordulhat, hogy elveszíti az otthonát.

Veszélyben az otthona

 „A művésznő 30 éve szórakoztat minket kitűnő szakmai munkásságával, ám most segítségre szorul. Szeretett otthonuk veszélybe került, így kérünk, ha teheted segítsd őket” – írja a közlemény a színművésznő közösségi oldalán.

3 millió két nap alatt

„Kedvesek, baj van! Végleg elveszítem az otthonomat. Három milliót kellene összeszednem 2 nap alatt!!! Ami szinte lehetetlen. Segítséget kérek. Ha tudtok…. Nagyon szépen köszönöm” – írta az egy napig látható történetében a színművésznő, vette észre a Metropol. A tartozás okairól nem derült ki semmi.

1986-ban diplomázott

Kiss Erika színésznő és szinkronszínész 1962. július 4-én született Budapesten. A Színház- és Filmművészeti Főiskola színész osztályának tagjaként diplomázott 1986-ban, ahol osztálytársai között találjuk egyebek mellett Kaszás Gézát, Kerekes Józsefet és Rékasi Károlyt is.

Hasonló cipőben

Az utóbbi években nem Kiss Erika volt az egyetlen ismert ember, akinek el kell hagynia az otthonát. Pár évvel ezelőtt a Metal Lady-ként ismert Bíró Ica is arra kényszerült, hogy kiköltözzön lakásából. A BudaPestkörnyéke.hu írta meg, hogy Bíró Icának devizatartozása miatt kell elhagynia egykori lakását.

Hatalmas balhé

Nagy balhé volt a Krisztina körúti bérházban 2020-ban: sok volt a rendőr és még több a dühös tiltakozó jelent meg a helyszínen, miközben arra szólították fel a Metal Ladyt, hogy hagyja el az ingatlant. „Jó lenne, ha már vége lenne ennek a cirkusznak, kora délutántól ment az üvöltözés, valaki szeretne itt pihenni. Úgy tudjuk, hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt helyszínelnek” – mondta akkor egy lakó.

Talpra állt

Ica azóta talpra állt és lapinformációk szerint jelenleg riporterként dolgozik egy helyi televíziónál. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kiss Erika. Fotó: RTL