„Kemény munka, sikeres manőver” – így összegezték a Katasztrófavédelem munkatársai legutóbbi bravúros mentésüket. A keszthelyi hivatásos tűzoltók egy munkagép segítségével emeltek ki egy lovat a fogságából.

Sikeres manőver

„Kemény munka, sikeres manőver” – így összegezték a Katasztrófavédelem munkatársai legutóbbi bravúros mentésüket. A napokban egy vízzel telítődött aknába esett egy ló a Zala vármegyei Vindornyaszőlősön, egy Aranysor úti telepen. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Munkagép is kellett hozzá

A keszthelyi hivatásos tűzoltók szivattyúval eltávolították a vizet a patás körül, majd egy munkagép segítségével kiemelték a lovat a fogságából. Az állat szerencsére sérülések nélkül megúszta a balesetet, a lánglovagok pedig bizonyították, hogy nincs számukra megoldhatatlan feladat. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A mentés képei

A mentés képei

A mentés képei

A mentés képei

A mentés képei

A mentés képei

A mentés képei

A mentés képei

Kiemelt kép: lovat mentettek a tűzoltók. Fotók: Keszthely HTP