„Kemény munka, sikeres manőver” – így összegezték a Katasztrófavédelem munkatársai legutóbbi bravúros mentésüket. A keszthelyi hivatásos tűzoltók egy munkagép segítségével emeltek ki egy lovat a fogságából.

Sikeres manőver

„Kemény munka, sikeres manőver” – így összegezték a Katasztrófavédelem munkatársai legutóbbi bravúros mentésüket. A napokban egy vízzel telítődött aknába esett egy ló a Zala vármegyei Vindornyaszőlősön, egy Aranysor úti telepen. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Munkagép is kellett hozzá

A keszthelyi hivatásos tűzoltók szivattyúval eltávolították a vizet a patás körül, majd egy munkagép segítségével kiemelték a lovat a fogságából. Az állat szerencsére sérülések nélkül megúszta a balesetet, a lánglovagok pedig bizonyították, hogy nincs számukra megoldhatatlan feladat. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A mentés képei

A mentés képei

A mentés képei

A mentés képei

A mentés képei

A mentés képei

A mentés képei

A mentés képei

Kiemelt kép: lovat mentettek a tűzoltók. Fotók: Keszthely HTP