Nyáron mi sem jobb, mint áthívni a barátokat, ismerősöket és beszélgetni egy jót. Ha viszont asztalhoz ülünk és elkezdődik a mesedélután, előbb vagy utóbb úgyis megéhezünk. Ilyenkor remek szolgálatot tesz egy kerti grill, amivel bármilyen finomságot el tudunk készíteni úgy, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Persze nem feltétlenül kell nagy szakácstudomány vagy sok éves tapasztalat a grill ételek elkészítéséhez. Pont ez a legjobb benne, hogy teljesen kezdőként is nagyon egyszerűen, kényelmesen tudunk ízletes fogásokat varázsolni az asztalra. 

A kerti grill típusai 

Amikor valaki elhatározza magát egy kerti grill beszerzése mellett, akkor a következő kérdés az, hogy mi alapján válasszon? A grillsütők rengeteg különböző kivitelben kaphatók, így hát a kérdés megválaszolásához először is az egyes típusokkal és jellemzőikkel kell tisztába kerülnünk. Az egyik legkeresettebb fajta a faszenes grill, ami az egyik legolcsóbb alternatíva. Mint, ahogy a nevében is benne van, a használathoz faszénre, illetve brikettre van szükségünk. A másik szintén nagyon kedvelt típus a gázégőkkel működtethető gáz grill, amit további alcsoportokra bonthatunk. Végül pedig ott vannak az elektromos grillek is, amiket jellemzően teflon bevonatú sütőfelület jellemez.  

Grill és beépíthető vízteres kandalló egy helyen 

Előfordulhat, hogy nemcsak grill sütőre van szükségünk, hanem egy beépíthető vízteres kandallóra is, ami pont olyan és pont úgy működik, mint ahogy azt elképzeltük. Ez esetben a Benkel céget kell felkeresnünk, az ő szakértői csapatuk ugyanis grillekkel és kandallókkal is foglalkoznak. A Benkel grill sütők szabadon mozgathatók és nemcsak sütőként, hanem asztalként is funkcionálnak. Ez az egyszerű, mégis nagyszerű megoldás lehetővé teszi, hogy a grillmester az ételek készítése közben együtt legyen a vendégekkel. A beépíthető vízteres kandalló tervezése, gyártása során is magasra teszik a lécet és arra törekszenek, hogy minden igényt magas fokon elégítsenek ki. A kandallóbetétek, ajtók és kiegészítők kiválasztásában is segítséget nyújtanak.  

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb portálján, amely már Magyarország 15. legolvasottabb hírportálja, akkor kattintson ide! Áraink tetszeni fognak, ráadásul még 1 millió olvasót is tudunk garantálni a pr-cikkek kiemelésének.