Berki Krisztián édesanyja, Júlia anyák napján látta utoljára a fiát. Az asszony képtelen felfogni, hogy Krisztián nincs többé.

A kislánya találta meg

Amint arról a BudapesKörnyéke.hu is beszámolt pénteken reggel holtan találták 9. kerületi otthonában Berki Krisztiánt. A 41 éves médiaszemélyiség holttestét lapértesülések szerint a kislánya, Natasa Zselyke találta meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kábítószergyanús anyagok

A rendőrség közlése szerint Berki otthonában kábitószergyanús anyagokat találtak, az eset körülményeit jelenleg is vizsgálják.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mazsi erősítette meg a hírt

A tragédia után a Borsnak szólalt meg Berki Mazsi, aki megerősítette a férje halálhírét, a Blikknek pedig megszólalt Krisztián édesanyja, Júlia, aki azt mondta: „Nem is tudom elhinni, hogy meghalt az egyetlen fiam… Mazsi hívott, hogy Krisztián szíve megállt. Nem fogom fel, úgy tudom, nem volt beteg, nem volt semmi baja

Kapcsolódó:

Anyák napján látta utoljára a fiát Júlia

Júlia később a Tények Plusznak is interjút adott, a megtört asszony arról beszélt, hogy anyák napján látta utoljára a fiát, Krisztián videóhívásban köszöntötte fel őt.

Megbeszélték, hogy találkoznak

Az asszony azt is elmondta, megbeszélték, hogy hamarosan a kislánya társaságában látogatja majd meg őt, ám erre a találkozóra már nem kerülhet sor.

Nem akarja elhinni

„Nem hiszem el, nem is akarom elhinni. Állandóan jött-ment, annyira szeretett élni” – mondta elcsukló hangon Júlia. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A riport itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: Berki Krisztián és az édesanyja – Forrás: TV2