Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt pénteken reggel holtan találták 9. kerületi otthonában Berki Krisztiánt. A médiaszemélyiség 41 éves volt, akinek a holttestére a lánya talált rá.

A 9. kerületben történt

Mint ismert a reggeli órákban a rendőrség több autóval érkezett meg a 9. kerületbe, Berki Krisztiánék lakása elé, a helyszínre ezt követően pedig mentőautó is érkezett. Akkor még nem lehetett tudni, pontosan mi történt, ám nem sokkal később jött a hír: Berki Krisztián meghalt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megszólalt a rendőrség

Az ügyben néhány órával később rövid sajtótájékoztatót tartott még a helyszínen a rendőrség, elmondták, Berki Krisztián halála kapcsán nem merült fel az idegenkezűség gyanúja, így közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálják az ügyet, azonban arról is beszéltek, hogy kábítószergyanús anyagokat találtak a lakásban.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ez is érdekelhet:

Berki Mazsi erősítette meg a halálhírt

A médiaszemélyiség halálhírét egyébként a felesége, Berki Mazsi is megerősítette. Az özvegy a Borsnak azt mondta: “Sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt. Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben.”

Nagyon szerette

“Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk”  

Lánya talált rá

Ripost a tragédia kapcsán azt írta, Berki Krisztián holttestét a lánya, Natasa Zselyke találta meg. Lapinformációk szerint Hódi Pamelával közös lánya, Natasa Zselyke ugyanis épp kettesben volt a lakásban Berki Krisztiánnal, és amikor reggel felébredt, már holtan találta meg a teraszon az édesapját. Ezek után az édesanyját hívta segítségül telefonon, aki azonnal a helyszínre sietett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Megszólalt Hódi Pamela

A tragédiát követően, az esti órákban közösségi oldalán megszólalt Hódi Pamela is, aki évekig élt együtt Berki Krisztiánnal, kapcsolatukból született Natasa Zselyke. Az édesanya posztjában azt írja: „Örökre elment. A fájdalmunk leírhatatlan.
Mindig bíztam és tettem azért, hogy a lányomnak élete része legyen az édesapja. Nekem nem volt akinek mondhattam, hogy apa. Már neki sincs többé. A lányom két szemébe nézek és látom azt a tekintetet, ahogy ők ketten néztek egymásra. Ők ketten… apa és lánya. Nyugodj meg ott ahol most vagy és légy nagyon boldog Berki Krisztián-Apucus. Köszönöm a rengeteg üzenetet, részvétnyilvánítást. Kérem a sajtót, ha rám nem is… egy 8,5 éves kislányra legyenek tekintettel akivel 0-24 órában együtt vagyok, és próbálom átvenni minden fájdalmát.” A poszt ide kattintva érhető el.

Kiemet kép: Hódi Pamela – Forrás: TV2