Vecsésen A vád tanúja kerül színre, Gyálon Koncz Zsuzsa koncertjén nosztalgiázhatunk. Óbudán kamarakoncert és a Pepita Playback előadása kínál kellemes estét. A tudatos és fenntartható élethez kínál alternatívát az Ökokör előadás-sorozata, a Ruhafröccs téli ruhacsere az ökológiai lábnyomunkat is csökkenti, kellemes zenével és egy jó fröccsel.

A vád tanúja a Játékszínben

Agatha Christie ezúttal is mesterien szövi a szálakat a fordulatokban, meglepetésekben gazdag krimijében, melynek a legfőbb helyszíne a tárgyalóterem, ahol a néző szinte esküdtszéki ülnökként vehet részt az izgalmas nyomozásban. A Játékszín előadásában Vecsésen, a Bálint Ágnes Kulturális Központban Sir Wilfrid Robarts szerepében Kern Andrást láthatjuk.

Parádés szereposztással

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Pepita Playback az Esernyősben

Valami, ami kíváncsivá tesz? Valami, amit rád bíztak és most hordozod? Örömmel? Büszkén? Nehéz teherként? Meglepetés-titok? Szégyelni-való titok? Családi titok? Csak te tudod? Vagy nyílt titok? Hazugság? Milyen történeteket rejtegetsz és vajon a többiek mit mesélnek majd? Gyere és meséld el saját történetedet, mi pedig visszajátsszuk szerda este az Esernyősben Óbudán – invitálnak a szervezők a Pepita Playback Titok című előadására.

FARKAS MIRA, NYÁRI LÁSZLÓ ÉS DEVICH GERGELY KAMARAESTJE az Óbudai Társaskörben

A hangverseny fiatal, Junior Prima díjas művészei számos versenygyőzelmet és jelentős koncerteket tudhatnak maguk mögött. Életükben kiemelkedően fontos helyen szerepel a kamarazene. Műsoron:
Saint-Saëns: Fantázia hegedűre és hárfára, Bruch: Kol nidrei, Händel–Halvorsen: Passacaglia, Renié: Trió hegedűre, csellóra és hárfára az Óbudai Társaskörben.

Hegedűre és hárfára

Koncz Zsuzsa koncert Gyálon

1963-tól az Omega, az Illés, majd a Metró zenekarokkal énekelt, első átütő lemezsikere a Rohan az idő című dal volt 1966-ban. Ezután felvételeit az Illés zenekarral, majd a Fonográffal készítette, ezeken – és azóta minden lemezén – meghatározó alkotótársa Bródy János. Negyven album – többségük arany vagy platinalemez – hazai és külföldi fesztiválsikerek, koncertek, emlékezetes tévéműsorok és rangos kitüntetések jelzik pályafutását. Szerdán Gyálon, az Arany János Közösségi Házban tapsolhatunk Koncz Zsuzsának.

Rohan az idő!

Zuniverzum ÖkoKör az AZTA Közösségi Kézműves és Barkácsműhelyben

Érdekel az egészséges és fenntartható étkezés, de nem tudod, hogy kezdj neki? Már profi vagy a csomagolásmentes vásárlásban, de szeretnél még több helyi, szezonális és húsmentes ételt beiktatni az étrendedbe? – várunk ingyenes csoportjainkba az ÖkoKör Kamrában, hívnak a szervezők, a Tudatos Vásárlók Egyesülete.

Fenntarthatóan és tudatosan

Mi ez?

Az ÖkoKör Kamra találkozások sorozata, ahol résztvevőként kiscsoportos, személyes élményeken keresztül tanulhatjuk meg, hogyan lehet egészségesebben és környezetkímélőbben étkezni, bevásárolni, és elkerülni sok felesleges pénzkiadást és szemétkupacot.

Ruhafröccs a MANYI Kulturális Műhelyben

Szeretettel várnak téli, karácsonyi ruhacserére, melynek a Manyi Kulturális Műhely ad teret. Most is mindenki kedvére válogathat, kikerülve a vásárlás pénztárcaürítő kényelmetlenségeit és közben ökolábnyomot sem hagyva, fröccsel és zenével is készülünk!

Ökolábnyom nélkül

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: jatekszín.hu