Vecsésen a Játékszín Primadonnák című darabja kerül műsorra. A Kertvárosi időutazóval Fóton tehetünk vezetett sétát, Biatorbágyon a könyvtárban a kerti patika lesz az interaktív előadás témája. Az Írók boltjában A nagy könyvlopás című könyv bemutatója, a Várnegyed galériában akvarellkiállítás megnyitója várja az érdeklődőket. A Budapest Parkban hajnalig tart a zene és a tánc.

Primadonnák Vecsésen

Vecsésen este 19 órakor a Bálint Ágnes Kulturális Központban a Játékszín a Primadonnák című darabja színre.

Fóti séta a Kertvárosi Időutazóval

Az ismeretlen gyöngyszem, Fót címmel szervez szerdai városnéző sétát a Kertvárosi időutazó. A mátyásföldi séták kutatója, szakértője, 20 éve bemutatója és szórakoztató stílusú előadója Benedek Ágnes/Kertvárosi Időutazó, szerdánként kisétál a XVI. kerületből, és a szomszédos településeken vezet élvezetes sétákat.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Gyógynövényekkel az egészségért, házipatika előadás

Házi patika, kerti patika előadás Biatorbágyon

A Karikó János könyvtár kertje ad otthon 16 órától Halmos Monika előadásának, amelyben az őszi kert gyógynövényeivel ismerkedhetnek meg a résztvevők. A fitoterapeuta nem csak az őszi-téli betegségek házi gyógymódjait mutatja be, de azt is, mi mindent találhatunk ehhez a kertben.

Akvarell kiállítás megnyitó a Várban

Ahol élni jó, a Várnegyed Galériában

Várnegyed Galériában este Hergovits Mariann akvarell kiállítása „Ahol élni jó” címmel.

Nagy könyvlopás az Írók boltjában

Árvai Mária – Véri Dániel (szerk.): A nagy könyvlopás. Francia könyvkiállítás a vasfüggöny mögött című könyvének bemutatója az Írók Boltjában. A kötetet bemutatják: Gréczi Emőke művészetszociológus és Révész Emese művészettörténész, valamint a szerzők, Árvai Mária és Véri Dániel művészettörténészek és Erdélyi Sarolta Ágnes, a könyv grafikusa.

A kötet 2021-ben elnyerte a Szép Magyar Könyv díjat

Csaknekedkislány a Budapest Parkban

A Budapest Parkban 19:15-től a Carson Coma 20:45 Csaknekedkislány játszik. A helyszín teljesen készpénzmentes!

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: jatekszin.hu