Két autó ütközött össze Budapest 16. kerületében, a Mátyás király utcában.

Két autó ütközött össze

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. február 18-án 16 óra 55 perc körül Budapest 16. kerületében, a Mátyás király utcában két autó ütközött össze. A balesetben az egyik autó felborult, az elsődleges információk alapján egy ember sérült meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Terelik a forgalmat

​A járművek forgalmi akadályt képeznek, ezért a baleset helyszínén a járművezetőknek torlódásra kell számítani. A forgalmat a környező utcákra terelik, számolt be róla a police.hu.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Itt történt a baleset:

A 19. kerületben is baleset történt

Személygépkocsi karambolozott motorral Budapest 19. kerületében, az Üllői úton. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. A karambolhoz a mentők is kiérkeztek. A baleset akadályozza a helyszínen a villamosközlekedést, számolt be róla a katasztrófavédelem oldala kora délután.

Múlt vasárnap két durva baleset is történt Pest megyében

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta február 13-án két durva beleset is történt Pest megye útjain, az egyik a gyorsforgalmin, míg a másik Csepelen.

Kapcsolódó:

Megcsúszott

Mint megírtuk vasárnap kora reggel egy jobbkormányos Audi cabrio igyekezett Vecsés felől a Liszt Ferenc repülőtérről bevezető úton, még a gyorsforgalmi út előtti szakaszon. Eddig ismeretlen okból a jármű megcsúszott, jobbra letért az úttestről, nekicsapódott a reptér kerítésének, majd a tetejére borult. 

Helyszíni felvétel:

Könnyű sérültek

Az Audit vezető férfi és női utasa könnyebben megsérültek a baleset során, vélhetően annak köszönhetően, hogy mindketten használták a biztonsági övüket, noha a légzsákok nem nyíltak ki az autóban.

Kórházba vitték őket

A sofőrtől a kórházban vért is vettek, mivel a helyszínen elvégzett alkohol gyorsteszt pozitív értéket mutatott, ezért valószínűleg az ittassága is szerepet játszott a baleset bekövetkeztében.

Helyszíni felvétel:

Csepelen is baleset történt

Ezt követően nem sokkal később Csepelen, a hírhedt Széchenyi – Kassai kereszteződésben történt baleset figyelmetlenség miatt. A Ford Mondeo férfi sofőrje a Kassai utcán a Katona József utca felől közlekedve nem vette figyelembe a Széchenyi utcánál kihelyezett STOP táblát (meg az egyéb figyelemfelhívó és lassító eszközöket), behajtott a kereszteződésbe és a neki jobbról, a Táncsics Mihály utca felől érkező különjáratú autóbusz bal hátsó részének ütközött.

Fotó a helyszínről:

Senki nem sérült meg

A karambolban szerencsére senki sem sérült meg, a buszon nem voltak utasok, a Ford vezetője pedig használta a biztonsági övét, és ebben az autóban kirobbant a légzsák is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni fotó:

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels