Egy testvérpárt gázolt el a vonat Üllőn, a vasútállomáson. A MÁV szerint a baleset a vasúti átjáróban történt, ahol pirosat mutatott a jelzőlámpa. A vonalon késnek a vonatok.

Két embert gázolt a vonat

Elgázolt két embert egy vonat Üllőn, egy vasúti átjáróban. A vasútállomás közelében, a Gyöngyvirág térnél történt a baleset, amelynél a monori és a fővárosi hivatásos, valamint az üllői önkéntes tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egységek átvizsgálták a szerelvényt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ebben a vasúti átjáróban történt a baleset

Forrás: Facebook/Üllő

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Baleset Üllőn

A Ceglédről a Nyugati pályaudvarra 14:48-kor elindult (2813-as számú) Z50-es jelzésű vonat elgázolt két embert az üllői vasútállomásnál – írja a MÁV.

Pirosat mutatatott a lámpa

A baleset egy átjáróban történt, ahol a fény- és félsorompó jól működött, tilosat mutatott. A helyszínelés végéig, várhatóan késő estig, az egyik vágányon nem közlekedhetnek a vonatok Üllő és Monor között.

„Egy cipő hever a síneknél”

Az egyik helyi Facebook csoportban azt írja egy szemtanú, hogy a baleset után nem sokkal ment a vasúti átjáró felé, annyit látott, hogy egy cipő hever a síneknél és minden csupa vér.

Sok a szabálytalankodó

Egy másik helyi lakos azt írta, hogy a Gyöngyvirág térnél lévő vasúti átjáróban nagyon sokan nem tartják be a szabályokat és a piros jelzés ellenére átmennek a vasúti síneken.

Testvérpár az áldozat

Az RTL klub Híródója úgy tudja, egy testvérpárt gázolt el a vonat, mindketten a helyszínen meghaltak.

Késnek a vonatok

A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon 10-20, esetenként 20-40 perccel hosszabb menetidőkre lehet számítani.

Másik vonattal utaztak tovább az utasok

A gázolásban érintett vonat utasai a Monorról Budapestre 15:37-kor induló (2743-as) S50-es járattal utazhattak tovább Üllőről.

Csütörtökön, Ferencvárosban gázolt el a vonat egy embert. „A Keleti pályaudvarról Szombathelyre 14:15-kor elindult 916-os számú Alpokalja InterCity vonat a Keleti pályaudvar és Ferencváros között, a Gyáli úti felüljáró közelében elütött egy embert” – írta a baleset után a MÁV. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet

Az amerikai FBI segítségével buktattak le magyar drogkereskedőket Budapesten és környékén, BMW-t, drogot és rengeteg pénzt foglaltak le

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook