A zsaruk nagy erőkkel keresik a gyermekeket. Erőfeszítéseik eddig nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kérik. Fotókat is közzétettek az eltűntekről.

Eltűnt Péterfai Rebeka

A 12 éves lánynak 2023. október 5-én veszett nyoma. A gyermek egy 16. kerületi gyermekotthonból tűnt el. Nem is sejtik, hogy hova indulhatott, senki sem tudja. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy fotó az eltűnt lányról

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Amit Péterfai Rebekáról tudni lehet

A lány 165 centiméteres testmagassággal rendelkezik. Sportos testalkatú, haja színe vöröses, szeme színe pedig kék. Különös ismertetőjegyről nem számoltak be a rendőrök.

Zajlik a nyomozás

A nyomozást a 16. Kerületi Rendőrkapitányság folytatja. A zsaruk azt kérik, hogy aki bármit tud az eltűnt lány tartózkodási helyéről, tegyen bejelentést. Erre több különböző módon is lehetőség van.

Akár névtelenül is lehet bejelentést tenni

Bejelentést anonim módon is lehet tenni. A nap 24 órájában hívható ebből a célból a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszáma díjmentesen. A 112-es segélyhívó, amely ugyancsak ingyenes, szintén tárcsázható ebből a célból.

Egy 17 éves fiatalember is eltűnt

A 17 éves Nagy-Jaczó Olivér ugyancsak Budapestről tűnt el. Az ő eltűnése kapcsán a Budapesti Rendőr-kapitányság 17. Kerületi Rendőrkapitánysága folytatja a körözési eljárást. A zsaruknak egyelőre sejtelme sincs, merre lehet.

Napok óta nem tudni, merre lehet

A fiú már napokkal ezelőtt eltűnt a 17. kerületi otthonából. Ami aggasztó, hogy életjelet sem adott magáról azóta. A rendőrök mindent megtesznek, hogy felkutassák.

Ezek is érdekelhetnek!

Egy fotó az eltűnt fiúról

Így lehet segíteni a zsaruknak

Aki látta a napokban a fiút, vagy tudja, hogy most hol lehet, mindenképpen tegyen bejelentést, kérik a rendőrök. Ezt a legegyszerűbb telefonon megtenni. A 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszáma és a 112-es segélyhívó egyaránt hívható éjjel-nappal. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció