Két gyalogost is elgázoltak hétfő reggel Budapesten. Egy 62 éves nő a helyszínen meghalt, miután a zebrán ütötte el egy autó.

Betegszállító gázolt

Két embert is elgázoltak hétfő reggel Budapesten. Az egyike eset a 10. kerületben történt. A Jászberényi úton fél 7-kor egy betegszállító ütött el egy 22 éves nőt, aki a kijelölt gyalogosátkelőhelyen ment át.

Nem használt megkülönböztető jelzést

A betegszállító megkülönböztető hang-és fényjelzést nem használt és beteget sem szállított. A baleset következtében a 22 éves nőt súlyos sérülésekkel vitték a mentők kórházba.

Szintén zebrán gázolt egy autó

Csepelen, szintén hétfő reggel, 6 óra 20 perckor egy 62 éves nő szintén a zebrán próbált meg átmenni, amikor egy személyautó elütötte. A gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Elterelik a 148-as buszt

Csepelen, a helyszínelés es a műszaki mentés idején a 148-as autóbusz terelve közlekedik. Mindkét baleset körülményeit a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztálya szakértők bevonásával vizsgálja.

EZ IS ÉRDEKELHET! Kizuhant a 9. emeletről és meghalt az egykori NB I-es focista

Pénteken is halálos gázolás történt

Egy autó pénteken  22 óra 20 perc körül a 14. kerületben, a Hungária körúton elütött egy gyalogost. A járókelő a  kijelölt gyalogátkelőhelyen a tilos jelzés ellenére lépett az úttestre. A 36 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett, a helyszínen meghalt.

EZT NE HAGYD KI! Üvölteni kezdett a Limbó hintó az idős beteg farzsebéből, amikor hajnalban hordágyon cipelték le a lépcsőházban a mentősök

Kiemelt kép: illusztráció – egy korábbi gázolás felvételei