Megölte 68 éves édesanyját és annak élettársát a 40 éves férfi a 18. kerületben. A férfi saját magát jelentette fel, megszállták a rendőrök a környéket.

Megölte a saját anyját

Egy férfi bejelentést tett a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központjáb ma, október 26-án 17 óra 30 perckor, hogy hajnalban megölte az édesanyját és annak élettársát.

A rendőrök megtalálták a holttesteket

A rendőrök a 18. kerületi lakásban megtalálták a két holttestet; a 68 éves nő és a 64 éves férfi halálát idegenkezűség okozta.

Elfogták az elkövetőt

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 40 éves P. Sándort a helyszínen elfogták a rendőrök, elszámoltatása folyamatban van.

Életfogytiglan

Ha a 40 éves férfit bíróság elé állítják és elítélik, akár 15 évet is kaphat, ha előre megfontolt szándékkel végzett az édesanyjával és annak élettársával, akkor életfogytiglantra számíthat.

Családi vita

A krimiminál-történelemben a hasonló bűncselekményeket általában valamilyen családi vita, konfliktus előzi meg, ebből lesz a bűncselekmény.

Anyagi természetű konfliktus

Ebben az esetben is hasonló történhetett. Vélhetően a 40 éves férfi valamiben nagyon nem értett egyet édesanyjával és annak élettársával. A legtöbb gyilkosságba torkolló eset anyagi természetű konfliktusra vezethető vissza.

Bozótvágóval mészárolt

A 14 éves lányt akarta megerőszakolni és bántalmazni az a kőbányai férfi, aki bozótvágóval mészárolta le a háromgyermekes anyát Kőbányán. K. Dániel a bicskei nevelőotthonban nőtt fel, a gyilkosság előtt pár nappal saját húgát erőszakolta meg – írtuk két hete.

Rendet akart tenni

Hidegvérrel ölt és Európa több országában dolgozott az a magyar férfi., aki bárkit fejbelőtt, ha úgy rendelték meg a megbízói. Dér Csaba délvidéki származású bérgyilkos azt mondta az elfogása után a zsaruknak, ő csak rendet akart tenni a világban. Nemrég Prágában fogták el, és a TEK hozta haza, ő volt a Pólus Center mögötti gyilkosság elkövetője is – íruk néhány nappal ezelőtt.

Autójához cipeli

Szeptemberben írtuk meg, hogy VV Fanni meggyilkolásával kapcsolatos büntetőügy tárgyalásán levetítették azokat a kamerafelvételeket, amelyeken látszik, hogy a nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolt B. László a parkolóházban lévő autójához cipeli a magatehetetlen VV Fannit. A videó ide kattintva nézhető meg.

Kiemelt kép: A 18. kerületi gyilkosság helyszínén készült felvétel – Forrás: Police.hu