Kiakadtak a biatorbágyi Tópark Lakópark lakói a TV2 Bödörék című sorozatának a stábjára, mivel az első epizód zárójelenetében a valós nyitókódot, az ún. postáskódot ütötték be a szereplők, ami működött is, és amit felhasználva illetéktelenek jutottak be az épületbe.

Az Index arról ír, hogy többen a lakóparkból jelezték az üzemeltetésnek, hogy szükség lenne a postáskód megváltoztatására, ami a héten megtörténik.

A sorozat a dinnyeberki otthonukból, egy nem várt fordulat miatt a fővárosba költözni kényszerülő Bödör család kalandjait mutatja be. A vidéki szokások integrálódnak viccesen a budapesti életbe, mindez egy olyan történetbe ágyazva, amelynek főszereplői korábban még a falu határát sem hagyták el. A sorozat több jelenetét a biatorbágyi Tópark lakóparkban forgatják.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Sokaknak csalódást okozott ez a lakópark

Korábban arról írtunk itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon, hogy sokan mennyire csalódottak ezzel a lakóparkkal kapcsolatban. Miután közel tíz éven keresztül félkészen álltak az M0-s és M1-es autópálya közé megálmodott Tópark ingatlankomplexum betontorzói Biatorbágyon, 2017-ben új tulajdonos folytatta a beruházást.

A koncepción néhány ponton módosítottak, de egy dolgot ha akartak, se tudtak volna helyrehozni: a településektől távoli, zöldmezős helyszínválasztást.

A fővárosba való gyors bejutás csak illúzió: a kilométeres torlódások miatt csúcsidőszakban teljesen irreális autóval 8 perc, busszal negyedóra alatt Budapestre érni. Ráadásul szó sincs az ígért tízpercenkénti ingajáratról: 2019 decemberéig egyáltalán nem lehetett közösségi közlekedéssel eljutni a Tóparkba, pedig az első lakók már hónapokkal korábban beköltöztek. A teljes cikket ide kattintva lehet elolvasni.

Kiemelt kép: Részlet a sorozatból – Forrás: TV2