Péntek este a folyamatos esőzéstől nedves utakon több baleset is történt a fővárosban. A zuglói Thököly úton, a vasúti felüljáró után egy keresztbe fordult, három keréken veszteglő Fiat 500 zárta le a Bosnyák tér felé haladó sávot.

Telibe találta a betontömböt

Mint a helyszínen kiderült, a fiatal sofőr az egyik autómegosztó cég autójával egyedül haladt a városból kifelé, amikor a Mexikói útnál megcsúszott, a Fiat balra kifarolt és telibe találta a Thököly útra telepített elválasztó betontömböt, amely megakadályozza a Mexikói útról a Thököly úton keresztben történő áthajtást. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiszakadt a Fiat futóműve

A Fiat bal első futóműve azonnal kiszakadt, a jármű pedig többször megpördült a tengelye körül, mire meg tudott állni. A fiatalember a szemtanúk elmondása szerint zavartan viselkedett az autóból történő kiszállás után.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ittasan ült a volán mögé

Ez akár a baleset következménye is lehetett volna, de miután a kiérkező rendőrök a mentőautóban légalkoholos tesztet végeztek rajta, kiderült, hogy ittasan vezette a Fiatot.

Helyszíni felvételeink

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Helyszíni felvételeink

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Helyszíni felvételeink

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Helyszíni felvételeink

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Helyszíni felvételeink

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Egy szemtanú terelte a forgalmat

Így őt további kivizsgálásra, valamint vérvétel céljából kórházba szállították. Tűzoltói beavatkozásra ennél az esetnél nem volt szükség, a forgalom terelését pedig egy szemtanú a saját autójával megoldotta a hatóságok kiérkezéséig. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: BudaPestkörnyéke.hu/GK