Bár tisztában van vele, hogy nem a valóságot akarták a készítők bemutatni, ennek ellenére úgy érzi, „elvetelmült idiótaként” ábrázolták őt.

Le kellett nyugodnia

„Eddig nem szólaltam meg a sorozat kapcsán, mert le kellett nyugodnom. Maradjunk annyiban, hogy édesanyánk a halála előtt másfél nappal látta azt az epizódot, amiben az ő karaktere szerepelt és nagyon rosszul érintette az, amit látott” – mondta el az elhunyt zenész nővére a Borsnak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Felelni fognak!

Zámbó Marrietta kifejtette, édesanyját „teljesen tönkretették lelkileg”, mivel ő világéletében úrinő volt, soha életében nem dohányzott és nem ette cuppogva a csirkelábat a levesből. „Tisztességgel, becsülettel nevelt fel öt gyermeket, akiket mind kitaníttatott. Úgy ábrázolták, mintha valami lepusztult, senkiházi proli lett volna és ez abszurdum! Ezért pedig felelni fognak, erre megesküszöm!” – dühöngött.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

testvére nimbuszát is sárba tiporják

Jelezte, tisztában van azzal, hogy nem a valóság bemutatása volt a készítők célja, de azért szerinte azt sem lehet, hogy egy „minden ízében tisztességes úrinőt” úgy ábrázoljanak, mint ahogy az édesanyjával tették. „Személyiségi jogi pert indítok és nem csak édesanyám, de a magam és Jimmyke nevében is, hiszen engem is úgy mutatnak be, mintha valami elvetemült idióta lennék a testvérem nimbuszát pedig egyenesen a sárba tiporják” – jelentette ki Zámbó Marietta.

Ráadásul még a hangja sem csendül fel

Jimmy nővére azt is nehezményezi, hogy a sorozatban egyetlen egyszer sem lehet hallani legendás testvére hangját. „Az egy dolog, hogy az a fiú énekli a testvérem dalait, akit én és Árpi fedeztünk fel. De azt mégiscsak kikérem magamnak, hogy egy másodpercre sem csendül fel Jimmyke gyönyörű hangja a »róla« készült és a nevével eladott sorozatban” – tette hozzá dühösen Zámbó Jimmy nővére.

Nagymamája sosem dohányzott

Zámbó Krisztián a Palikék világa by Manna című internetes műsorban beszélt A Király című sorozatról és bizony az ő szemét is szúrta, ahogyan a tavaly november 30-án elhunyt nagymamáját ábrázolták. Hangsúlyozta, nagyanyja sosem dohányzott, ráadásul egy csodálatosan szép lakása volt nyolcadik kerületben.

Másfél nappal halála előttt látta a sorozatot

„Szegénykém, mielőtt meghalt, másfél nappal előtte nézte meg a filmet. Meglátta magát, ahogy cigizik, mint az állat és közben cuppogva eszi a csirkelábat… Ő egyébként egy úrhölgy volt. Kicsit ez úgy jött le nekem, hogy megnézte és másfél nap múlva meghalt… Nem hiszem, hogy emiatt, de akkor én úgy éreztem, hogy kicsit hanyagolom a sorozatot” – mondta Krisztián.

Drog és alkohol

Krisztián korábban egy meghökkentő epizódot mesélt el életéből, amelyről mi is beszámoltunk. Ugyanis nem volt könnyű a gyerekkori nélkülözés után tinédzserként feldolgoznia azt, hogy szinte bármit megkaphat, amit kér az apukájától. „Csibész, gengszter gyerekként nőttem fel. Kijelenthetem, hogy benne voltam az alvilág legsötétebb bugyraiban, aminek az alkohol és a drog természetes velejárója volt.”

Farkastörvények uralta környezet

„Láttam meghalni a barátaimat túladagolás, de kés vagy verekedés által is. Aztán eljött az a pont, amikor édesapám rájött, milyen rossz társaságba keveredtem, és lépett” – idézte fel Krisztián, s talán ezzel az életét mentette meg. Drákói szigor alkalmazott.

Keményen dolgozott

Egy vastelepre küldte dolgozni Krisztiánt, aki télen, a fagyban és a hóban három hónapon át pakolta a nehéz lomokat. A munkahelyén azonban nem mondta el, kinek a fia, mert nem akarta, hogy kivételezzenek vele.

Apja adta meg neki a kezdő lökést

A viselkedésem a lázadás számlájára írható, én magam is ki akartam szállni a gengszter életmódból, de apu adta meg a kezdő lökést. Rengeteget tanultam a vastelepen. A régi barátaim közül sokan mondják a mai napig, miszerint csoda, hogy még életben vagyok, mert a csibész életmódom során veszélyes helyzetekbe keveredtem” – magyarázta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

(Kiemelt képünk forrása: RTL/Fókusz.)