A József Attila lakótelepen élők meglepő dologról számoltak be. A nem éppen hétköznapi égi jelenséget kamerával is rögzítették. Sokan azt hitték, idegen életformák jeleit látták.

A közösségi médiában terjed a videó

A József Attila lakótelepen élők szokatlan dolgot fedeztek fel az égen. Cikázó fényeket láttak, amiket voltak, akik drónoknak, mások bulifényeknek gondoltak. Egyesek viszont úgy vélik, földönkívüliek lehettek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem mindenki lelkendezik

A Facebookon terjedő videó alatt számos hozzászólás olvasható. Az egyik kommentelő, aki felvetette a lehetőségét, hogy valóban földönkívüliek voltak, aggódik. Tart tőle, hogy ha valóban idegenekről van szó, sokkal fejlettebbek lehetnek az embereknél, ami fenyegetést jelenthet számunkra.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Mások alig várják már a találkozást a földönkívüliekkel

Egyesek nagyon szeretnének találkozni az idegenekkel. Volt olyan, aki úgy vélte, nem lenne olyan rossz, ha valóban idegen létformákkal találkozhatnánk. “Szívesen megnézném őket” – írta.

Kiderült, hogy nem földönkívüliekről van szó

Valójában nem földönkívüliek lepték el a 9. kerület felett az eget. Egy rendezvény fényeit látták a József Attila lakótelepen élők, írta meg a Bors, amely a videót is közzétette. Egy hozzászóló elmondta, máskor is látta már ezeket a fényeket, először nagyjából fél évvel ezelőtt.

Ezek is édekelhetnek!

Balhé készül Ferencvárosban?

Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere a közösségi oldalán tette közzé, hogy nagyon elege lett a tankerületből. „Nem a szervilizmus fáj, nem a tehetségtelenség, nem az arrogancia, ezt mind ismerjük az elmúlt évek gyakorlatából, történéseiből, betudtuk annak, hogy ellenzéki önkormányzattal nem lehetnek együttműködőek” – írta.

Ezért tette közé a posztot Baranyi Krisztina

Az önkormányzat több sportszert is felajánlott iskolai programokra. Főként olyanokat, amelyekkel az érintett intézmények nem rendelkeztek. A tankerület tudomást szerzett minderről, és leállították a rendezvényt.

Ezzel indokolták a döntést

Az önkormányzat nem jelenthet meg az iskolákban sportszerek formájában sem, ezzel indokolták a döntést. Baranyai Krisztina szerint ez apró ügynek tűnhet, de voltak súlyosabbak is.

Probléma a kerület két tanuuszodája kapcsán

Karbantartás hiányában a kerület két tanuszodáját nem lehetett használni egy idő után. A tankerület nem volt hajlandó felújítani őket az ÁNTSZ előírásai szerint. „Hónapokig tartó nyilvános küzdelem kellett ahhoz, hogy egyáltalán tárgyaljanak velünk a problémáról” írta a kerület polgármestere.

Megszólalt a tankerület is

A tankerület közleménye szerint a 9. kerület polgármester asszonya nem állít igazat a közösségi oldalán közzétett bejegyzésben, és szándékosan rossz hírét kelti a Belső-Pesti Tankerületi Központnak és a fenntartásában lévő iskoláknak. Állításuk szerint valótlanság, hogy a tankerületi központ elutasította volna az önkormányzat bármilyen felajánlását. Azt írták: “ Ezzel szemben az igazság az, hogy nem is érkezett felajánlás sem a tankerülethez, sem az iskolához.” A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: Facebook