Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, a Ferencváros futballistája okozott balesetet vasárnap hajnalban a főváros 11. kerületében. A sportoló szervezetében alkohol jelenlétét mutatták ki, így további mintavételre előállították. A klub is reagált az esetre.

Felhajtott a járdára

A Katasztrófavédelem információi szerint felhajtott a járdára és kidöntött egy jelzőtáblát, majd egy betonoszlopot a főváros 11. kerületében egy személyautó. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Felitatták a kifolyt olajat

A baleset a Kosztolányi Dezső téren történt, a helyszínre érkező tűzoltók elvégezték az áramtalanítást és felitatták az úttestre kifolyt olajat is.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Fradi-játékos a volánnál

A baleset-info.hu értesülése szerint a gépkocsit a Ferencváros futballcsapatának egyik játékosa vezette. A 30 éves argentin sportoló szervezetében a helyszínen elvégzett szondázás nagy mennyiségű alkohol jelenlétét mutatta ki.

Megerősítették az információt

A BRFK sajtóosztálya megerősítette ezeket az információkat. Az eddigi adatok szerint vasárnap hajnalban, 5 óra 20 perc körül történt a baleset, eddig tisztázatlan okok miatt. A férfit a helyszíni szondáztatás után mintavételre előállíották.

Megszólalt a klub

A Ferencváros sajtóosztálya először a Sportalnak nyilatkozott az esettel kapcsolatban, azt közölték, hogy: „Carlos Auzqui nehezen tudott napirendre térni a Kisvárdán történtek és a keretből való kikerülés miatt. A játékos a baleset után súlyos pénzbüntetést fog kapni, a Ferencvároshoz méltatlan viselkedése miatt.”

Nem történt sérülés

A beleset során személyi sérülés nem történt, az anyagi kár viszont jelentős.

Többen ellátásra szorultak

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy szombaton, nem sokkal délután egy óra előtt az 1. kerületben, az Alagút utca alagúti részén egy tehergépkocsi, egy személyautó és két busz ütközött össze. A balesteben az elsődleges információk alapján három személy sérült meg. 

 A közösségi közlekedés járatait is érintette

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták az Alagút utca balesettel érintett szakaszát. A BKK Info tájékoztatása szerint ezen időszak alatt a 16-os és a 216-os autóbusz terelve közlekedett a Deák Ferenc tér felé, nem érintette a Krisztina tér és a Clark Ádám tér megállót. A 105-ös és a 178-as autóbusz szintén terelt útvonalon járt, a pesti végállomások felé nem érintette a Clark Ádám tér megállót.

Városnéző buszok és taxik szaladtak egymásba

Délután négy óra körül befejezték a helyszínelést, így azóta az összes busz újra a teljes útvonalon közlekedik. Információink szerint az érintett gépkocsi egy taxi volt, amelynek csupán minimális sérülései lettek a lökhárítón A buszok városnéző buszok voltak, a teherautó pedig egy ismert futárszolgálat járműve volt.

Kiemelt kép: illusztráció