Egy masszőrnővel látható Budaörs polgármestere azon a kompromitáló felvételen, amelynek linkjét szombat óta terjesztik szórólapokon a helyiek között. Wittinghoff Tamás szerint politikai ellenfelei rendezték meg a jelenetet.

Százezrek olvasnak minket havonta! A BudaPestkörnyéke.hu segítségével 90 településen azonnal láthatóvá tesszük olcsón a hirdetését. Klikk ide!

A 12 perces film, amelyet egy nap alatt több mint 40 ezerszer néztek meg, két szereplője egy szőke hölgy és a Budaörsöt 29 éve irányító polgármester, akiket alig pár méterről vesz a rejtett kamera. A felvételen tisztán látszik az akció, sőt még az is, ahogy megérkezik, illetve távozik a városvezető. A szóróanyagot a „Megalázott NŐK védegylete” írta alá, ám ilyen szervezet nem létezik.

Wittinghoff Tamás azt mondta a Blikknek,  borzalmasan érzi magát a botrány kirobbanása óta, de családjával együtt fel fogja venni a harcot a „gengszterek, az erkölcstelen gazemberek” ellen, akik megrendezték a jelenetet. A polgármester arról is beszélt, hogy ez nagyjából négy évvel ezelőtt történt, nem sokkal azután, hogy Budaörsön nagyon kikapott a Fidesz. “Akkoriban fájt a vállam a sok feszültségtől, a hölgyet épp ezért ajánlották nekem, mint masszőrt. Később meg is zsaroltak a felvétellel, azt akarták elérni, hogy ne induljak újra. A polgármester feljelentésében meg is nevezte a zsarolót. “

A városvezető pontosan tudja, hogy hibát követett el, de ez csak a családjára tartozik, ők teljes mértékben mellette állnak. “Azt gondoltam, hogy nem fognak ezzel előjönni, inkább megpróbálnak vele folyamatosan sakkban tartani. Igazából így megkönnyebbültem.”

Az ügy előzményeiről itt írtunk.

Kiemelt kép: Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere – Forrás: Youtube/BKTV