Fa dőlt az útra a 2. kerületben. A Szilágyi Erzsébet fasor egy szakasza le van zárva, az autók egy helyben állnak, a buszokat elterelik.

Fa dőlt az útra

Fa dőlt az útra a csütörtök kora délután az Szilágyi Erzsébet fasoron, a Budagyöngyénél, emiatt leállt a közúti közlekedés. A kidőlt fa a villamos vezetéket is megrongálta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni.

Káosz a környéken

Az arra közlekedők azt írják a Facebookon, hogy a környéken teljes káosz van. Van aki már egy órája egy helyben áll az autójával.

Elterelik a BKK járatait

“Lezárták a Szilágyi Erzsébet fasort a Nagyajtai utcánál, mert egy fa dőlt az úttestre. Az érintett BKK autóbuszok terelve közlekednek: a 22-es, a 22A és a 222-es autóbusz nem érinti a Szent János Kórház megállót, a 91-es és a 129-es autóbusz pedig kihagyja a Szent János Kórház és a Nagyajtai utca megállót” – írja a BKK info Facebook-oldalán.

Fának ütközött a betonkeverő

Októberben írtunk arról, hogy fának ütközött egy betonkeverő Budapesten, szintén a 2. kerületében a Szilágyi Erzsébet fasor és a Küküllő utca kereszteződésénél. 

Kidőlt a fa

Akkor az óriási gesztenyefa két személyautóra és egy buszra dőlt. Behorpasztotta egy kék autó motorháztetejét.

Összenyomta a fa az autó elejét

Buszra dőlt fa a 2. kerületben – Fotó: BPK/Gombkötő Krisztián

Baleset az M1-esen

Közben a belső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 67-es kilométernél, Tata térségében. A balesethez műszaki mentés céljából a tatabányai hivatásos tűzoltók érkeztek ki. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a Szilágyi Erzsébet fasorról – Forrás: Facebook. Köszönjük a posztolónak, hogy képével segíti mások hiteles tájékoztatását.