Két autóra és egy BKV buszra dőlt egy óriási gesztenyefa a 2. kerületben hétfőn dél körül. A helyszínre mentő is érkezett, jelentős a torlódás a környéken.

Fának ütközött a betonkeverő

Fának ütközött egy betonkeverő Budapesten, a 2. kerületében a Szilágyi Erzsébet fasor és a Küküllő utca kereszteződésénél. Budapest és az ország friss baleseti híreit ide kattintva éred el, a cikk folyamatosan frissül!

Kidőlt a fa

Az óriási gesztenyefa két személyautóra és egy buszra dőlt. Behorpasztotta egy kék autó motorháztetejét.

Egy másik baleset miatt várakoztak

A Kekvillogo.hu helyszíni tudósítója szerint egy másik baleset miatt állt a sor, korábban négy autó ütközött a közelben és emiatt állt a kocsisor. Egy autószállító tréler hajtott bele egy kék Opel Corsába hátulról.

Mentő is érkezett

Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a helyszínelés után eltávolítják a fát. Az egység mentőt kért a helyszínre. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Teljes útzár

Lezárták a Szilágyi Erzsébet fasort a forgalom elől. Az autókat a Gábor Áron útra terelik. Óriási a torlódás a környéken. Budapest és az ország friss baleseti híreit ide kattintva éred el, a cikk folyamatosan frissül!

Faág zuhant egy anyukára

Legutóbb kidőlt fákról akkor írtunk, amikor szeptemberben szupercella-vihar csapott le Dunakeszire és Gödre. Hatalmas fák dőltek ki, mindenki menekült amerre tudott. Egy édesanyát és a gyermekeit is elkapta a hirtelen támadt vihar, egy hatalmas akácfa ága zuhant az asszonyra. Az édesanya, H. Lelle és a srácok a lombok alá kerültek. A kicsiket hamar kihúzták – ők sértetlenül úszták meg a balesetet –, ám az édesanyjuk nem volt ilyen szerencsés.

Újraélesztés

“Egy 300 kilós ág zuhanhatott rá az anyukára. Fejbe találta, állítólag azonnal leállt a légzése, a kerítésem előtt élesztették újra” – idézte fel a történteket egy dunakeszi férfi.

Pillanatok alatt történt minden

Mint mondta, szörnyű látvány volt, az anyát próbálták visszahozni az életbe, körülötte rollerek és cipők hevertek. Úgy tudni, Lellét a párja, Dénes lélekjelenlétének köszönhetően szinte pillanatokon belül sikerült újraéleszteni, így a mentők kiérkezésére már stabil állapotban volt.

Ezek is érdekes sztorik, kattints a címekre!

Kiemelt és belső kép: helyszíni felvételek – Forrás: Facebook/Balesetinfo/Gombkötő Krisztián