Kiesett az ablakból a második emeletről egy 12 éves gyerek a budapesti Kosztolányi Dezső Gimnáziumban szerdán. Egyelőre nem világos, hogyan történt a tragédia. Annyit tudunk egyelőre, hogy mentők érkeztek az épülethez, az a tanár, pedig, akire rábízták a gyermekek felügyeletét nagy bajba kerülhet.

Kiesett az ablakon

Kiesett egy második emeleti ablakon egy hatodikos fiú a budapesti Kosztolányi Dezső Gimnáziumban – értesült az Rtl.hu. Az 1. kerületi iskolából nem sokkal 14 óra előtt értesítették a rendőröket. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megszólalt a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya megerősítette a hírt. Eszerint 13:46-kor kaptak bejelentést az 1. kerületben található Attila úti iskolából, hogy kiesett egy gyerek az ablakon.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Eljárás indult

A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt eljárást indított ismeretlen tettes ellen. Nagy bajba kerülhet a gyerekeket felügyelő tanár, hiszen vélhetően nem látta mi történik a rájuk bízott gyermekekkel.

Kórházba vitték

A diákot a mentők kórházba szállították, a BRFK a sérülése mértékéről nem tudott tájékoztatást adni. Az Országos Mentőszolgálat későbbre ígért részletes tájékoztatást. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kosztolányi Dezső Gimnázium – Forrás: Google/BPK-montázs