Kigyulladt a Honvéd kórház sürgősségi osztálya péntek este. 38 embert kísértek ki a tűzoltók az épületből.

Tűz a sürgősségi osztályon

Kisebb tűz keletkezett egy budapesti kórház egyik osztályán péntek este, szerencsére senki nem sérült meg – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t. A Blikk úgy tudja, a Honvéd kórház sürgösségi oszályáról van szó. 

A dolgozók oltották a tüzet

Kolozsi Péter elmondta: a 13. kerületi Róbert Károly körúti intézményhez perceken belül kiérkeztek a főváros hivatásos tűzoltói, a kórház dolgozói addigra eloltották a lángokat.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet

189-en haltak meg koronavírusban, újra 4 ezer felett az új fertőzöttek száma: karácsony után Orbán Viktor által labornak tekintett ország is bezár

38 embert kísértek ki

Az osztályról harmincnyolc embert kísértek ki, senki nem sérült meg – tette hozzá. A tűzoltók átszellőztették és átvizsgálták az épületet.

Nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók

November 22-én írtunk arról, hogy a Szent Imre Kórházban is tűz volt. A helyszínre nagy erőkkel riasztották a főváros hivatásos tűzoltóit, akik megszüntették az izzást. Az épület kiürítésére nem volt szükség.

Megszüntették az izzást

A fővárosi hivatásos tűzoltók megszüntették az izzást, egy elektromos berendezés izzott és füstölt a Tétényi úti Szent Imre Kórház egyik épületének földszintjén.

Ez is érdekelhet

Vakcina gyorstalpaló: ezt érdemes tudnod azokról az oltásokról, amelyeket hamarosan beadathatsz magadnak

A Kútvölgyiben is tűzeset volt

Aznap Füstöt észleltek a budapesti Kútvölgyi Kórház 5. emeletén is, tizenegy tűzoltóautó és a rendőrség is kivonult az intézményhez – számolt be róla a Magyar Hang.

Kiemelt kép: Honvéd kórház