Kigyulladt szerda délután egy autó az M0-s autóút déli részén, az M5-ös felé a halásztelki kijáratnál. A 16-os km közekében a forgalmat megállították, jelentős több km-es a torlódás.

Az Útinform információi szerint a füst miatt mindkét irányban korlátozottak a látási viszonyok, mert kigyulladt egy autó az M0-s autóút déli részén, az M5-ös felé a halásztelki kijáratnál.

A 16-os km közekében a forgalmat megállították, jelentős több km-es torlódás alakult ki, több mentő és tűzoltóautó is a helyszín felé tart.

FRISSÍTÉS: 17:35-kor a  pályazárat feloldották, a gépjárművet eloltották, jelenleg a forgalom a belső sávon haladhat. A kialakult  jelentős több km-es a torlódás csak lassan szűnik. 

Két hete is égett egy jármű az M0-áson

Alig két héttel ezelőtt írtuk itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon, hogy kigyulladt és leégett egy ukrán rendszámú autóbusz az M0-s autóúton Szigetszentmiklósnál.

A busz több mint negyven embert szállított. Az utasoknak sikerült időben elhagyniuk a járművet, továbbszállításukra mentesítő jármű érkezett.

Kiégett ukrán busz az M0-áson – Fotó:MTI/Mihádák Zoltán

Szabóné Berki Bianka, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a kigyulladt buszon ukrán vendégmunkások utaztak.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Balesetinfó. Köszönjük a kép készítőjének, hogy fotójával segíti mások hiteles tájékoztatását.