Hajdú Péter vendége volt Varga Judit, a tévés a Facebook oldalára töltötte fel a YouTube csatornáján elérhető interjú előzetesét. A most nyilvánosságra került videóban Varga Judit nagyon erős dolgokat állít Magyar Péterről. Az interjú szerda este 8-kor lesz látható, Hajdú Péter azt ígéri, a műsorban minden kiderül a két politikus házasságáról.

Késsel járkált a szobában

„Állandóan attól kellett tartani, hogy Péternek milyen hangulata van. Attól féltem, hogy nem fogja abbahagyni az abúzust. És a Péter kijött a szobából, odament a konyhába, kivett egy kést és elkezdett járkálni egy késsel a kezében a házban.” – ezt állítja Varga Judit, aki Hajdú Péternek exkluzív interjút adott szerdán. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kukákat borogatott

Az előzetesben Varga Judit azt is mondja: „Folyamatosan azzal próbált meg sakkban tartani, hogy az autóm elé állt, hogy kukákat borogatott az autó elé, hogy beült a kocsi hátsó ülésére, amivel el akartam hajtani. Hogy elvette a táskámat, hogy bezárt egy szobába.”

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nyilvánosságra hozta a felvétel

Már két hete tart az adok-kapok Magyar Péter és Varga Judit között. A házaspár a közösségi oldalon üzenget egymásnak. A vita kedden durvult el igazán, amikor Magyar Péter nyilvánosságra hozott egy felvételt, amelyet egykori feleségéről rögzített. Az akkor még igazságügy miniszter Varga Judit arról beszél ott, az akkori férjének, hogy Rogán Antalék kihúzatták magukat a Schadl-Völner-ügy vádiratából.

Varga Judit válasza

Varga Judit erre válaszul gyakorlatialg családon belüli erőszakkal vádolta meg vádolta meg volt férjét. Varga akkor azt írta: „Őrjöngve jött be a hálószobába, felkapcsolta a villanyt, és hallottam, ahogy erősen ittas hanghordozással, válogatott szidalmakkal ostoroz, hogy hogy képzelem, hogy lejáratom a barátai előtt, mert nem tudott telefonon elérni. Én azt a módszert alkalmaztam, amit a hosszú évek alatt kialakítottam, hogy ilyenkor jobb nem megszólalni, és úgy maradtam, ahogy voltam, neki háttal az oldalamon fekve az ágyban, várva, hogy válaszok hiányában majd lenyugszik. De nem hagyta abba. Üvöltözés és szidalmazás közben sorban lerángatta az ágytámla tetején lévő könyveket és a hátamhoz vágta őket.”

Rogán Antal írta a bejegyzést?

Magyar Péter erre azzal reagált: „A volt feleségem a hangfelvételen elhangzott, a jogállamot alapjaiban megrengető, állításairól elterelendő a figyelmet kirakta a Rogán Antal által előre megírt hazugsággyűjteményt az ügyészségi meghallgatásomra időzítve”.

Maffiának dolgozott?

 „Nem, Judit, te nem azért mondtad ezeket, mert ezt akartam volna hallani, hanem azért, mert te is tudtad, hogy a maffiának dolgozol. Mint ahogy most is tudod, és nem mersz velük szembemenni. Szerintem ne félj, az igazság felszabadít. Egy ország állna mögéd” – írta Magyar Péter

Rettegett és sírt

Varga Judit kedd este egy újabb, hosszú bejegyzésben írt további részleteket a házasságukról. Ebben azt állítja, hogy Magyar Péter mellett rettegett és nagyon sokat sírt.

Nem akarta kitekeregni a szennyest

 „Sokáig úgy gondoltam, hogy egykori borzalmas házasságom részleteit nem fogom megosztani a nyilvánossággal. Az elmúlt hetek történései miatt azonban tartozom annyival az engem mindvégig támogató családomnak, elsősorban szüleimnek, gyermekeimnek és testvérem családjának, hogy a Magyar Péter által súlyosan eltorzított, hamis magánéleti kép helyett a valóságot bemutassam. Arról a terrorról, amiben éltem, éltünk, elmondjam az igazat”. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: Varga Judit és Magyar Péter