Megdöbbentő vallomást tett Mohamed Fatima édesanyja öt évvel ezelőtti halálával kapcsolatban. A közkedvelt magyar énekesnő a történtek után úgy érezte, nincs miért tovább élnie. Igen súlyos betegség támadta meg a szervezetét, kétszer is újraélesztették, azóta viszont már tudja, mi az életcélja.

Kilátástalan helyzetben

A Fekete vonat egykori énekesnője sosem titkolta, mennyire megviselte édesanyja elvesztése. Most kiderült: Fatima kis híján az életébe került a családi tragédia. „Amikor anyu meghalt, úgy éreztem, nincs miért tovább élnem, utána akartam menni. Küzdelmesnek és kilátástalannak éreztem az életemet. Anyu a lelki társam, a barátnőm, a mindenem volt, amit egyik pillanatról a másikra elvesztettem. Nem akartam maradni én sem” – nyilatkozta az énekesnő. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Súlyos betegség támadta meg

„Hiszek abban, hogy minden betegség pszichés okokra vezethető vissza, mert a gondolatainknak, érzéseinknek, szavainknak teremtő erejük van. Anyu halála után nem sokkal a tüdőgyulladás egyik legsúlyosabb formája támadta meg a szervezetem, az úgynevezett légiósbetegség” – árulta el.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kétszer élesztették újra

„Kétszer élesztettek újra, 13 napig lebegtem élet és halál között, ami nekem csak egy éjszakai alvásnak tűnt. Mindeközben mélyen bennem rengeteg dolog történt. Két energiával találkozott a tudatom: az első a földi vörös köd volt, sötét árnyakat kezdtem látni. Amikor a tudatom félni kezdett, átváltott minden, és csillogó fények vettek körül, természetfeletti békesség. Éreztem, hogy ott van anyu. Aztán felébredtem” – mondta a Blikknek.

Más szemmel látja a világot

Az énekesnő élete a felébredése óta 180 fokos fordulatot vett. Ma már más szemmel néz a világra és fontos számára a hit.

Erőt adott a szeretetenergia

„Amikor felébredtem a kórházban, gyenge voltam testileg, de a lelkem megerősödött, és egy hét múlva már felálltam. A mellettem fekvő srác ugyanilyen betegséggel küzdött, de míg én elláttam magam, ő három hét után csak a vállát tudta mozgatni. Hiszek benne, hogy az a szeretetenergia adott erőt, amit anyu küldött, és ami nem szűnik meg létezni a halálunk után sem. A mai napig minden pillanatban érzem édesanyám jelenlétét, támogatását” – fogalmazott Fatima.

Felvette a kapcsolatot édesapjával

Az énekesnő hosszú évtizedekig nem beszélt egyiptomi származású édesapjával, ám néhány éve újra felvették a kapcsolatot, illetve videóhívásokban is beszéltek már. A férfi siketnéma, de elmutogatott mindent és azt kérte a lányától, hogy látogassa meg, amint lehet.

A vártnál kevesebb jegyet adtak el

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról korábban, hogy nagy sikert aratott a Fekete Vonat együttes Papp László Budapest Sport Arénában rendezett koncertje, az eladott jegyek száma azonban a szervezők szerint meg sem közelítette a zenekar által megálmodott szintet, így gazdaságilag nem volt kifizetődő a buli. A három főszereplő eredetileg úgy számolt, hogy több millió forintot keres majd a visszatérő koncerten. 

Milliós előleget kértek

A Fekete Vonat két tagja, Fatima és Beat az előzmények tudatában egy nagyobb összeget kértek előlegként. A pénzre szükségük is volt. Az énekesnő a biztos állását hagyta ott a koncertért, mert a próbák rengeteg elfoglaltságot jelentettek. Beat pedig nagy családot tart el, volt hova tenni a plusz bevételt. L.L. Junior volt az egyetlen, aki nem kért előleget, és aki a botrány kirobbanása után azt nyilatkozta, hogy a rá eső részt felajánlja a Cseppkő Gyermekotthoni Központnak.

Autót is vett magának

Fatima egyébként nem csak a megélhetését finanszírozta az előlegből, de a lap értesülései szerint egy autót is vett magának, amit meg is tarthat. A buli szervezője, Balassa János, a produkciót szervező InConcert Produkció ügyvezetője ugyanis azt nyilatkozta a lapoknak, hogy nem kéri vissza a pénzt a zenészektől, mert érdemesnek tartja Fatimát és Beatet arra, hogy megkapják ezt a pénzt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Mohamed Fatima. Fotó: