Ráfutásos balesetet szenvedett két kamion az M1-es autópálya 28-as kilométerszelvényénél, Zsámbék térségében, a Budapest felé vezető irányban. Az egyik sofőr meghalt.

Minden irányból jött a segítség

Az ütközés következtében a hátsó kamion vezetője beszorult. A balesethez az érdi és a törökbálinti hivatásos, valamint a bicskei önkormányzati tűzoltók érkeztek, megkezdték a beszorult vezető kiszabadítását. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Halálos baleset

Később a rendőrség azt közölte, hogy az elsődleges információk alapján az egyik sofőr a helyszínen meghalt.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ebből hatalmas dugó lesz

Ami a rossz hír az autósoknak, hogy lezárták az érintett útszakaszt. Legutóbb 26-án volt egy olyan baleset Tata környékén, amely után 15 kilométeres sor alakult ki, és 2 órával megnőtt a menetidő. Akkor egy autó rohant az árokba, miután ütközött egy másikkal. A sofőr meghalt.

Kerülni kellene

Több km-es már most a torlódás, érdemes  Bicskénél a 39-es jelű kijáratnál az 1-es főút felé kerülni. Visszatérni Herceghalomnál lehet.

Legfrissebb

Érdemes már korábban Tatánál, vagy Tatabányánál letérni, de a terelőútként használt 1-es főút is telített, ott is hosszabb menetidővel számoljanak! A baleset helyszínén, az ellenkező oldalon, Hegyeshalom felé a bámészkodók miatt készüljenek lassulásra! – hívja fel a figyelmet az Útninform.

Délután 1-kor ez volt a helyzet

Végeláthatatlan dugó

A közösségi médiában máris fotókat osztanak meg a helyszínről. Kovács Ákos egy fotót közölt, kilátástalannak tűnik a sor. Más azt írja, hogy fél 10 óta ül a hatalmas dugóban.

A sor

Kovács Ákos felvétele a Facebookról.

Rendőrség is lépett

A torlódásban rekedt személyautókat a rendőrség visszaforgatja a bicskei kijáratig! – írja az Útinform.

Ez is érdekelhet:

Autóbusszal ütközött a fiatal kerékpáros, belehalt a balesetbe.

Címlapfotó: autópályahírek.hu.