Már messziről hatalmas füstöt láttak azok, akik szerdán reggel az M4-es autóúton közlekedtek Üllő közelében. Mint később kiderült: eddig ismeretlen okból kigyulladt egy daru, és a monori hivatásos tűzoltók kezdték meg az oltást. Hatalmas torlódás alakult ki.   

Kigyulladt egy munkagép

Kigyulladt egy daru az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Üllő közelében, a 30-as kilométernél. Az úttest szélén álló munkagép teljes terjedelmében égett, amikor a monori hivatásos tűzoltók a helyszínre érkeztek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tűzoltás az út szélén

Az egységek megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd eloltották a tüzet és megkezdték az utómunkálatokat.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Komoly torlódás

A Pest vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat munkatársai ugyancsak kivonultak az esethez. Az érintett útszakaszon komoly torlódás alakult ki.

Teljes lezárás

A jármű miatt a rendőrök az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Azt kérik: türelemmel és fokozott óvatossággal közlekedjenek, akik arra haladnak, és akinek módjában áll, válasszon másik útvonalat.

Itt történt az esemény

Baleset baleset hátán

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy néhány héttel ezelőtt, az esősre váltott időjárás hatására sok baleset történt az ország útjain. Az M0-s autóúton, az M5-ös autópálya felől az M3-as autópálya felé vezető oldalon, a gyáli lehajtó előtti szakaszon egy koccanásos baleset miatt lelassult a forgalom. 

Nem tudott kiszállni

Ezt azonban egy magyar rendszámú Ford Transit kisteherautó sofőrje a belső sávban haladva későn, vagy egyáltalán nem vette észre és fékezés nélkül az előtte megálló nyerges billencs hátuljába rohant, s a férfi beszorult a roncsba.

Gigantikus dugó alakult ki

Őt a fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki az összeroncsolódott fülkéből.Ezt követően átadták a mentőknek, akik életveszélyes állapotban szállították kórházba. Az autóúton egy ideig teljes útzár volt, majd a leállósávon engedték a forgalmat, de így is 8-10 kilométeres torlódás alakult ki.

Még egy ütközés

Közben a torlódó járművek között újabb baleset történt, egy kamion és egy személyautó akadt össze sávváltás közben, ott szerencsére nem történt személyi sérülés. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: munkagép lángol az M4-esen. Fotó: Facebook