Férje végzett azzal az 52 éves nővel, aki még szeptember közepén tűnt el rejtélyes körülmények közt. Andrea férjével ment el a balatoni nyaralójukba, ezután veszett nyoma. Az egykori acélmágnást a nő eltűnése után letartóztatták, most pedig egyik autójában testmaradványokat találtak.

Eltűnt Simon Andrea

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, szeptember közepén tűnt el a Dunaújvárosban élő Simon Andrea. A nőnek rejtélyes körülmények között veszett nyoma. A rendőrség a bejelentés után 10 nappal letartóztatta Andrea férjét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Együtt mentek a Balatonra

A gyermekfelügyelettel foglalkozó Andrea és a férje, B. János a Fejér megyei város központjában, egy ötszintes házsor legfelső emeletén lakott. A nő eltűnése előtti napokban leutaztak együtt Balatonra, ahol nyaralójuk van, de onnan a nő többé nem jött haza. Az eltűnését az egyik barátnője jelentette a rendőrségen, az ügy tisztázása érdekében nyomozócsoport is alakult.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Férje egy jó menő vállalkozó

Az eltűnt nő egy dunaújvárosi lakótelepen élt, és korábban egy ottani pizzériában dolgozott. Több volt munkatársa is azt mondta, szerették, mert mindig mosolygós, kedves volt. Pár éve azonban elköltözött, férjhez ment. Férje a környéken jól ismert vállalkozó. A család ismerősei bár nyilatkozni nem akartak, annyit elmondtak, hogy úgy tudták, a pár szépen élt. A házaspárnak közös gyermeke nem születtek.

Az utolsó telefonhívás

Szeptemberben a nyomozók még nem tudták, hogy szeptember 17. és 21. között melyik napon és pontosan hogyan halt meg Andrea, azonban a bizonyítékok arra utalnak, hogy a férje ölte meg.

Telefonon beszélt vele

Az 52 éves nő egyik barátja az eltűnés után nem sokkal azt mondta, szeptember 17-én még elérték telefonon Andreát, ám utána már nem tudtak vele beszélni.

Külön kegyetlenség

Most kiderült, a Fejér megyei nyomozók birtokába jutott információk szerint a 2022. szeptember 26-a óta letartóztatásban lévő, 62 éves dunaújvárosi gyanúsított 2022. szeptember 17-e és 2022. szeptember 21-e közötti időszakban megölte a feleségét, a testét feldarabolta, majd elrejtette.

Nyomozócsoport alakult

Az ügy körülményeinek tisztázására, a bűncselekmény bizonyítása érdekében nyomozócsoport alakult, melyben Fejér, Pest és Veszprém megye, valamint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi Osztály nyomozói vettek részt. A nyomozócsoport több helyszínre is elvitte a letartóztatott férfit, ahol vélelmezték, hogy elrejthette a holttestet. A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat munkatársai még a Dunában is keresték Simon Andreát. A nyomozásról készült felvételt a cikk végén tudod megnézni.

A kisteherautóban találtak testmaradványokat

A rendőrök szakszerű, precíz és aprólékos adatgyűjtésbe kezdtek, ennek során a gyanúsított által használt kistehergépkocsiban testrészmaradványokat találtak, melyek a feleségtől származnak. A nyomozás során az ügy körülményeinek tisztázása szakértők bevonásával még jelenleg is folyamatban van.

Jómódú vállalkozó volt

A gyilkossággal gyanúsított 62 éves B. János igencsak kacskaringós életutat tudhat maga mögött. A 2000-es években egy acélszerkezeteket gyártó cég ügyvezető igazgatójaként Fejér megye egyik legsikeresebb üzletembereként ismerték. A kft. külföldre is szállított. A cég később cég csődbe ment, jöttek a leépítések és egy merényletkísérlet, amelynek B. János volt a célpontja.

Életveszélyesen megsebesítették

Egy elbocsájtott dolgozója késsel támadt a férfire, szívtájékon szúrta meg a vállalkozót, akit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. B. János életét végül sikerült megmenteni, a férfi felépült súlyos sérüléséből. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A nyomozásról készült felvétel

Kiemelt kép: nyomoznak a rendőrök – Forrás: police.hu