Szombaton kora este Gyömrőn a Fő téri parkban egy kerékpározó nőt állított meg egy ötfős társaság, akik előbb a pénzét vették el, majd nemi erőszakkal fenyegették.

Na nehogy már a kukákba kerülő hirdetési újságokkal szivasd magad! Érj el azonnal több mint 20 ezer agglomerációban élő embert, a hirdetési lapok árainak töredékéért. Reklámozd a szolgáltatásod a BudaPestkörnyéke Facebook oldalán! Részletek itt!

A középkorú nő este hat óra után biciklivel ment volna át a parkon, amikor az öt fiatal férfi megállította.

Pénzt követeltek tőle, mire a nő azt mondta, hogy nincs nála. Addigra azonban elvették a kerékpáron lévő táskáját, amiben a pénztárcája is volt.

A SignalTv.hu úgy tudja  80.000 forintot vettek ki belőle, majd egy pengével és nemi erőszakkal fenyegették. A nő végül ijedtében azt mondta, hoz még nekik pénzt, csak engedjék el. A megtámadott nő ezt követően rendőrségi feljelentést tett.

A helyi portál szerint a rendőrség komoly erőket mozgósított az elkövetőek felkutatására, de ez eddig nem járt sikerrel.

Kapcsolódó cikkek:

A Pest-Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, András Tamás azt mondta: a monori kapitányság rablás bűntett elkövetésének gyanújával indított nyomozást. Az elkövetők azonosítása és felkutatása folyamatban van.

Kiemelt kép: illusztráció