Lesodródott az útról,  árokba hajtott egy személygépkocsi szombaton délután a 4-es főút 26-os kilométerénél, Üllő közelében.

Az autó felborult, kigyulladt, a sofőrje a járműből kirepült, könnyű sérüléseket szenvedett. Csámpai Attila a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője portálunknak elmondta, hogy a monori hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.

A budapesti agglomerációban több mint 100 évvel ezelőtt ismert kiadvány volt a Budapest Környéke című lap. Örülünk, hogy ennek a nagy múltú újságnak a modern verzióját, a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportált már nagyon sokan, 300 ezren olvassák.

A Budapestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál által megkérdezett szerelő elmondta, hogy már egy kisebb borulástól is belobbanhat egy autó, ha a motortérben megsérül az üzemanyag továbbító rendszer és a benzin ráfolyik a forró motorra.

A katasztrófavédelem felvételein jól látszik, hogy a jármű egy meredek falú árokban a tetején állt meg, így valóban könnyen kifolyhatott az üzemanyag és villámgyorsan kiéghetett az autó.

Kiemelt kép: katasztrófavédelem