Kozák László, ismertebb nevén Kis Grófo nemrég jelentette be, hogy Szolnokról a budapesti agglomerációba, a budai oldalra, Biatorbágyra költözik a családjával. Egy darabig úgy volt, hogy minden rendben, jól halad az építkezés és a 29 éves apuka gyermekei szeptemberben már Biatorbágyon kezdenek. Most kiderült semmi sincs rendben, még a bulibáró sem talál megfelelő mestereket, jelentősen csúszik az építkezés és a költözés.

A felkapott Biatorbágyra költözik Grófo

Kis Grófo és családja Budapest közelébe akart költözni Szolnokról. A budai oldalon a felkapott Biatorbágyot szemelte ki új otthonának. Az egyik lakóparkban meg is indult az építkezés. Júniusban Grófo még úgy nyilatkozott, hogy jól haladnak és szeptemberben már a gyerekek is a biatorbágyi iskolában, óvodában kezdenek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem talált megfelelő szakembereket

Most kiderült, hogy a bulibáró költözése csúszik, mégsem tudnak szeptemberig beköltözni a biatorbágyi otthonukba, mert nincs kész az új ház. A Borsnak elmondta, hogy hiába haladtak immár két éve jól a munkálatok, az utolsó szakaszban nem talált megfelelő szakembereket, így néhány hónapot még várniuk kell, hogy búcsút intsenek szolnoki életüknek.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Nem mindenki megbízható

„Már nem látok arra esélyt, hogy augusztusban be tudjunk költözni. Óriási szakemberhiány van, így bizonyos munkálatokhoz folyamatosan keresem a megfelelő embert. Tisztelet a kivételnek, de nem mindenki megbízható, még az sem, aki profi” – mondta a zenész.

Festés és burkolás van vissza

Grófó szerint szerkezetileg és gépészetileg rendben van az új otthon, már csak egy kis festés, és burkolás maradt hátra, tehát ilyen mestereket keres. „Olyan is előfordult, hogy a közösségi oldalamon fordultam segítségért, de nem jártam sikerrel.” – kesergett a bulibáró.

Az udvar a végére marad

A zenész hozzátette: „Az udvar az egy másik kérdés, az marad a végére. De ha csak ennyi „probléma” akadna egy ember életében, akkor semmi baj nem lenne a világban” – fűzte hozzá nevetve a családfő.

Nem tudnak még Biatorbágyra költözni

Grófo úgy tervezte, hogy két idősebb gyermeke már Biatorbágyon tudja megkezdeni szeptemberben az iskolát. Azonban erre már kevés esélyt lát. „Lehet, hogy meg tudnánk oldani a beköltözést, de a pakolással biztosan nem végeznénk. Úton vannak a bútorok is, de tulajdonképpen semmi nem sürget bennünket.”

Óriási változás

„A gyerekek életét akartam megkönnyíteni azzal, hogy év elején történjen meg az iskolaváltás, hiszen nekik is óriási változás lesz a költözés. Elképzelhető, hogy ősszel, vagy januárban kerül erre sor – fűzte hozzá Grófo, aki azt is elárulta, izgatott, hogyan fogadják majd őt és családját az ott élők.

Kedves emberek

Szolnok után Biatorbágy egy új közeg, de nem félti magukat. Közel két éve folyik az építkezés, sok helyen megfordult már Biatorbágyon: boltokban, éttermekben, számos hivatalos helyen. „Nagyon kedvesek az emberek, örülnek, tisztelnek, ami nagyon jó pont az életemben. Azt szokták mondani, a jót nem nehéz megszokni. Az ingatlan a saját igényeinknek, ízlésünknek megfelelően lett kialakítva. A körülmény, a környezetváltozást kell majd megszokni.” – tette hozzá Kis Grófo. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felkapott lett Biatorbágy

Grófoékkal együtt sokan érkeztek az elmúlt időszakban Biatorbágyra. Az M1-es autópálya melletti település a budai agglomeráció legfelkapottabb városkája. Egymás után nőnek ki a lakóparkok és új utcák a földből. Nemrég jelentették be, hogy új iskola épül, sőt a város mellett halad majd el a Budapest-Balaton kerékpárút is, így ha a mulatós sztár ideje engedi, elbringázhat a szomszédos Etyekig vagy később akár a Balatonig is. Ide kapcsolódik: Ide még a miniszter is sportnadrágban jött: Átadták a Budapest-Balaton kerékpárút Etyekig tartó 22 km-es csodaszép szakaszát, Gulyás Gergely bringán érkezett az átadóra

Kiemelt kép: Kis Grófo – Forrás: Youtube/BPK-montázs