Két sínpár között landolt az egyikk elővárosi vonat kedd reggel. A kisiklott szerelvényen senki sem sérült meg. A baleset miatt jelentősen változik a MÁV menetrendje.

Kisiklott a vonat

Az Ócsáról Kőbánya-Kispestre 5:25-kor elindult S21-es személyvonat (2949) kisiklott Pestszentimre állomásra történt behaladás közben. Személyi sérülés nem történt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szünetel a közlekedés

A helyszíni vizsgálat és a műszaki mentés ideje alatt szünetel a közlekedés Pestszentimre és Gyál között. A vasúttársaság pótlóbuszokat rendel a Kőbánya-Kispest és Gyál közötti szakaszra, a forgalom átszervezése folyamatban van.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sokat késnek a vonatok

A Budapest-Lajosmizse vonalon 30-60 perccel hosszabb eljutási időre kell számítani reggel és délelőtt.

S21-es vonat

A Lajosmizséről a Nyugati pályaudvarra 10:41-kor induló S21-es vonat (2915) csak Dabas és Gyál között közlekedik. Kőbánya-Kispest és Gyál között pótlóbuszok közlekednek.

S50-es vonat

A lajosmizsei vonalon utazók a Nyugati és Kőbánya-Kispest között a monori elővárosi vonatokkal tudnak utazni, ezért a Nyugati pályaudvarról minden óra 8 perckor Monorra induló S50-es vonatok 5 perccel később indulnak a 7:08-kor induló vonattól (2722) kezdődően.

BKK elfogadja a jegyeket

A Gyál és Határ út M között a 84E, 89E, 94E, 294E jelzésű buszokon, valamint Határ út és Kőbánya-Kispest között az M3-as metrón elfogadják a vasúti jegyeket és bérleteket a fővárosba való gyorsabb eljutás érdekében.

Meghibásodott szerelvény

A Tiborszállásról Debrecenbe tartó, Nyíradonyból 8:02-kor továbbindult személyvonat (6337) meghibásodott Nyíradony és Hajdúsámson között. Várhatóan 50-60 perces késéssel közlekedik tovább.

Ez is érdekelhet

Megszűnik a járványügyi vészhelyzet: ezek az intézkedések lesznek érvényben a háborús vészhelyzet ideje alatt

Kiemelt kép: a kisiklott vonat – Forrás: Facebbok/MÁVinform