26 évvel ezelőtt egy piliscsabai nőnek a kórházban azt mondták, hogy meghalt az alig egy hetes kislánya. Nehezen, de elfogadta, gyermeke halálát. Most azonban Zsuzsa azt állítja, lánya él, és soha nem lett hivatalosan halottnak nyilvánítva.

26 éve született a kislánya

„1995. november 18-án született meg a harmadik gyermekem, akit Turbok Gyöngyi Zsuzsanna névre kereszteltünk. Koraszülöttként, nyolc hónapra, császármetszéssel jött a világra az egyik fővárosi kórházban. Engem altattak, és mire felkeltem, őt már átvitték egy másik intézménybe, mert légzéstámogatásra szorult” – kezdte szomorú történetét Turbok Zsuzsa.

Közölték a halálhírt

„Napokig minden rendben ment, én egy hét után hagyhattam el a kórházat. A hatodik napon telefonáltam, hogy másnap mennék érte, de válaszul azt közölték, hogy a kislányom sajnos életét vesztette. Ötször élesztették újra, de hatodjára már nem sikerült. Leállt a légzése” – mondta Zsuzsa a Vasárnapi Blikknek Zsuzsanna.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Azóta semmit nem tud az elhunyt gyermekéről

Az akkor 24 éves nőnek akkor már volt három fiúgyermeke, alig várta, hogy egy kislányt is nevelhessen. Sírva sietett haza a családjához, az elhunyt csecsemőjéről pedig azóta sem tudott semmit. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem lett halottá nyilvánítva

Zsuzsa most azt mondja, nemrég kapott egy értesítést arról, hogy a halottnak hitt gyermeke nevére kiállítottak egy számlát, ő pedig utánajárt és kiderítette, Gyöngyi állítólag hivatalosan nem is lett halottnak nyilvánítva.

Ez is érdekelhet

Baleset szenvedett az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, sürgősségi műtétre szorult, ezért maradt el a vasárnapi élő bejelentkezése

Összeomlott az asszony

„Szörnyű állapotba kerültem utána, teljesen kikészültem idegileg. Összezuhantam. A halála után 12 évig minden születésnapján megjelent álmomban. Kopogott az ajtón, kimentem hozzá, megpusziltam, aztán felkeltem. Már napokkal előtte gyertyát gyújtok ilyenkor érte” – mondta a még ma is gyászoló édesanya.

Tudni akarja az igazságot

„Nem tudom, hogy ennyi idő elteltével mennyi esélyem van arra, hogy megtaláljam, de szeretném megtudni, mi az igazság, még ha anyának már biztosan nem szólítana. Ha tényleg életben van, valószínűleg nem tud az egészről semmit és úgy gondolom, nem is a saját nevét használja már. Kislányom, ha magadra ismersz, kérlek jelentkezz! – üzente az asszony.

Várják, hogy kiderüljön az igazság

Zsuzsannának, a tragédia után, született még egy kislánya. A szülők a négy gyermekükkel nagyon várják, hogy kiderüljön az igazság és egy szép napon akár újra egyesüljön a család. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció