Kiss Ádám önálló estje Kőbányán és Dés László dalai Óbudán biztosan jó programnak ígérkeznek. Angyalföldöt a Válótársas párkapcsolatai estet, az RS9-ben az Egy perccel tovább egyfelvonásost, Monoron régi filmeket láthatunk. A Vacsoraszínházban az Anyát Kínja kínál jó szórakozást, az Erzsébetligetben Ruby Harlem koncertezik. A Sarki Fűszeresnél tököket díszíthetünk, a Szépművészetibe pedig erdő-mező, vadon és kert is vár ezúttal.

Világvégre – Kiss Ádám önálló estje Kőbányán

A Körösi Kulturális Központban Kiss Ádám önálló estje kínál jókedvű estét, mert a nevetés a legjobb vakcina. Meghívott vendég: Elek Péter. Mikor lesz újra régi a világ? Vagy már sosem? Vajon nevetnek a maszk alatt? Az ott vajon anyám? Vagy a fogorvosom? Te is unod már a koronát. Én is. Nagyon. Lépjünk túl rajta együtt, és beszéljünk valami másról. Például a világról végre – ezeket a kérdéseket boncolgatja Kiss Ádám.

Dalok egy zongorával

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Dés László az Óbudai Társaskörben

“Történeteket fogok mesélni. Nem zeneelméletről lesz szó, hanem a dalokról, hiszen kivétel nélkül minden dalnak megvan a maga története. Különösen nálam, hiszen nem én írom a dalszövegeimet.” – invitál a péntek esti programra a zongorista, szövegíró Dés László az Óbudai Társaskörbe.

PénteK13 – VÁLÓTÁRSAS – párkapcsolati est humorral és rögtönzéssel

VÁLÓTÁRSAS – párkapcsolati est humorral és rögtönzéssel az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.Közreműködnek: POKORNY LIA és KEREKES JÓZSEF színművészek, valamint Gönczi Dorka válási mediátor és Varga Zsolt párkapcsolati kommunikációs szakember.

Nő főszerepben: Pokorny Lia

Egy perccel tovább a RS9-ben

Tallér Edina: Egy perccel tovább, játék a szerelemmel egy felvonásban a RS9 Színházban. Szereposztás: lány: Kondákor Zsófi, fiú: Jászberényi Gábor.

Erdő, mező vadon és kert a Szépművészetiben

A középkori Európa nagy részét még sűrű erdőség fedte, amelyet csak itt-ott szakítottak meg rétek, mezők és mocsarak. Bár az egykor hatalmas erdők már csak nyomokban maradtak meg, számos régi tájábrázoláson láthatunk gazdag növény- és állatvilágot. Ezek a festmények békés hangulatukkal az ember és a természet között fennálló harmóniára emlékeztetnek minket. Barangoljuk be együtt a Szépművészeti Múzeum legszebb erdőit a Földünkért világnap alkalmából!

Őszi tökdíszítő workshop a Sarki Fűszeresnél

Őszi színekben pompázik a természet, előkerülnek a tökök, a csipkebogyó és a lámpások. Mi több, nyakunkon a Halloween, ideje felkészülni rá. Őszi tökdísz készítő délután a Sarki fűszeresnél, ahol 2 óra leforgása alatt egyedi tökdíszt készíthetünk. A workshop mellett ínyenc szendviccsel és újhullámos kávéval is készülnek a szervezők és a Rózsa Virágai virágbolt.

A szerelem nem szégyen – zenés színházi előadás Monoron

Régi filmek dalai a monori Vigadó Kulturális és Civil Központban. Közreműködik: Heller Tamás Érdemes Művész, Vörös Edit, Domoszlai Sándor és a Palermo Band, zenei vezető: Gonda László.

Jazzliget – Ruby Harlem Mátyásföldön

A Ruby Harlem az egyik legintenzívebben fejlődő hazai indiesoul-pop zenekar. A 2017 márciusban alakult Budapest központú banda aktívan koncertezik és sorra jelenteti meg újabbnál újabb friss és energikus dalait.  Péntek este az Erzsébetligeti Színház ad otthon a zenekarnak

Anyád kínja a Vacsoraszínházban

Szórakoztató jelenetek 4 nőről, akik kellő humorral, tabuk nélkül mesélnek a csodálatos anyaság kevésbé varázslatos élményeiről. Tabumentes, formabontó, zenés vacsoraszínházi előadás 2 részben.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/kissadamofficial