Sokan találgatják, hogy mennyiért veretik magukat pépesre az ismert emberek az RTL Sztárbox című műsorában. Most kiszivárgott a lista, amelyben konkrét összegek szerepelnek a felkészülési időre és az egyes meccsekre vonatkozóan. A mérkőzés győztese mesés összeget vihet haza az adás után. 

Forr a levegő

Az RTL legnépszerűbb műsora, a Sztárbox körül valósággal forr a levegő. A műsor igazi celeb felvonulás, hiszen a helyszínen a nézők között rengeteg ismert ember ül. Talán azért mennek el, hogy lássák miből maradtak ki, vagy ha lesz második évad, mit vállalnak majd el. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sztárboxos gázsik

A minap kiszivárgott egy lista a Redditen, amely a Sztárboxos celebek gázsijáról szól. Tételesen felsorolják a listán, hogy mennyit fizetnek havonta a celkebnek a felkészülés során, mennyit kapnak egy boxmeccsért ha nyernek és mennyit ha veszítenek.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Agyrázkódást kapott a műsorban Kabát Peti

A Sztárbox a múlt hétvégén robbant be igazán, amikor a Konyhafőnökből ismert Michellin-csillagos séf, Rácz Jenő úgy megverte a ringben Kabát Péter focistát, hogy a sportoló agyrázkódást kapott, és öntudatlanul csuklott össze. A kiütés olyan brutális volt, hogy Kabát Peti barátnője, azonnal berohant a ringbe, ahol őrjöngő sírórohamot kapott. Később azt nyilatkozta, hogy azt hitte, meghalt a szerelme. Ezzel egyidőben a győztes Rácz Jenő elnézést kért.

Fűtik a balhét

A Sztárbox hájpia az elmúlt napokban újabb konfliktussal folytatódott. A következő műsorban Rácz Jenő és Istenes Bence fognak boxolni, úgyhogy már most fűtik a balhét. A legutóbbi ügy főszereplője szintén Rácz Jenő, aki véresen komolyan megsértődött, sőt megharagudott a mindig mosolygós Istenes Bencére.

Rasszizmus

A séf azzal gyanúsította meg Istenes Bencét, hogy az RTL műsorvezetője rasszista, vagyis faji alapon különbözteti meg az embereket. Rácz Jenő a kijelentését arra alapozta, hogy Bence nem megfelelő körültekintéssel használt fel bizonyos kommenteket egy poszthoz. Ebbe pedig bekeveredett néhány rasszizmus gyanújára okot adó kijelentés is.

Sebeslyén Balázs közvetített a felek között

Az ügy tisztázására sietett a szintén RTL-es Sebestyén Balázs, a Rádió1-en futó reggeli műsorában. Balázs nemrég egyébként arról beszélt, hogy nagyon sajnálja, hogy nem vállalta el a Sztárbox műsorvezetését, talán azzal próbál most kompenzálni, hogy a saját műsorában foglalkozott a boxolós show-al.

Elnézést kért Istenes Bence

Istenes Bence végül elnézést kért a hibáért és így fogalmazott: “Figyelmetlen voltam. Tényleg távol áll tőlem az ilyen. Én azt sajnáltam, hogy ebből ügyet csináltak. Kicsit azt érzem, Istenes hibázott, figyelmetlen volt, akkor most ugorjunk rá, végre elkövetett egy hibát. Vádoljuk meg valami olyannal, ami nem igaz! Kicsit erről szól, nekem ez esett rosszul.” – mondta Istenes Bence, de lássuk az összegeket.

10 millió forint a győztesnek

A Redditen kiszivárgott lista alapján a Sztárbox 2 millió forintot fizet havonta minden szereplőnek a felkészülési időszakban, ezen felül kapnak plusz pénzt a meccsek után. Ha nyernek 5 milliót, ha győznek 10 millió forint üti a markukat.

Megszólalt a producer

Az állítólagos díjazásokról a produkció gyártóját, Wisinger Jánost megkérdezte a Story.hu, aki az RTL-nek beszállító WISBRO Production képviseletében elmondta, hogy számos kitaláció és fals információ terjed a piacon. A sztárok bérezése, a szerződések tartalma szigorú üzleti titok, így arról nem áll módjában információt adni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kiütötték Kabát Petit a Sztárboxban – Forrás: RTL/BPK-montázs