Kiugrott egy idős asszony Kőbányán a 10. emeletről szerda délután. Az asszony túlélte a zuhanást, jelenleg a mentő stabilizálják az állapotát.

Kiugrott a 10. emeletről

Kiugrott a tizedikről egy idős asszony Kőbányán. A 70 év körüli asszony csodával határos módon túlélte a zuhanást. Jelenleg a helyszínen vannak a mentők, még nem tudni, sikerül-e stabilizálni az állapotát a Bányató utcai panelnél -írja a Blikk.

Tragédia Újpesten

Május 22-én írtunk arról, hogy Újpesten, a 7. emeletről kiugrott egy 16 éves fiú. Ő nem élte túl a zuhanást. A szomszédok beszámolója szerint a tragédia előtt veszekedés volt a lakásban. A fiú édesanyjával volt otthon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Le akart ugrani a hídról

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőreit 2022. május 18-án 18 óra 25 perc körül a Margit hídhoz riasztották, mivel onnan egy ember készült beugrani a Dunába.

Kidobták a szülei

„A barátnőmmel beszéltem telefonon, amikor megláttam a bajban lévő srácot. Egyből letettem, és mentem is hozzá. Mindent mondtam neki, ami az eszembe jutott, hogy mondja el, mi a baj, segítek. Hogy ha lejön, meghívom egy sörre, megölelem, bármi. Elmesélte, hogy kidobták a szülei” – mondta az eset után Dominik. A kiérkező rendőrök a vállánál fogva húzták vissza az elkeseredett fiút, akit ezután a mentők kórházba szállítottak.

Kizuhant egy ember a 14. emeletről

A 14. emeletről zuhant a mélybe egy ember Budapesten, a 3. kerületében április végén. A baleset Békásmegyeren, a Madzsar József utcában.

Nem tudták megmenteni az életét

A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett. A járókelők azonnal értesítették a mentőket, de az életét már nem lehetett megmenteni. Az áldozat egy 34 éves nő, aki nem abban a házban lakott, ahol a tragédia történt.

Látta a zuhanó testet

„Láttam a zuhanó testet, de hirtelen fel sem fogtam, mi történt. Azt hittem, hogy csak valaki ledobott egy csomagot. Aztán megpillantottam a szerencsétlen embert kiterülve, a kitárt végtagjaival. A hölgy pedig nem mozgott” – mondta az eset után a házban lakó egyik férfi.

Ha segítség kell!

Ha úgy érzi, ön vagy a környezetében más krízishelyzetben van, segítségre szorul, hívja az ingyenes 116-123 felnőtt lelkisegélyszámot! A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány gyerek és ifjúsági lelkisegélyszáma: 116-111. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció