A Térszínházban klasszikusokat hallgathatunk, a zongoránál Bucz Magor. A Budapesti Őszi Fesztivál keretében művészeti és kreatív kiállítás nyílt a Margitszigeti Ásványvíz Palackozóban. A Múzeumok Őszi Fesztiváljából ma a Róth Miksa Emlékházat ajánljuk, ahol a hónap témája: a bűn. A Gödörben este a Menekülés Godot elől című darab kerül színre.

Klasszikusokkal a ringben a Térszínházban

Bach, Schubert, Mendelssohn, Gounod és Bucz Magor művei a Térszínházban hétfőn este. Fellépő művészek: Farkas Alexandra – szoprán; Hotzi Mátyás – cselló; Sándor Balázs – klarinét; Szőcs Henrik és Bucz Magor – zongora.

NEM NAGY TRUVÁJ a Margitszigeten

Technológiai kísérletek az előadóművészeti tervezésben. A kiállítás a különböző művészeti ágak és a kreatív ipar közti együttműködés fontosságára kívánja felhívni a figyelmet. Olyan hazai előadóművészeti tervezők és szakemberek munkáit mutatja be, akik a maguk területén innovatív módon ötvözik a klasszikus értelemben vett művészeti diszciplínák és a modern technika adta lehetőségeket.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

A Budapesti Őszi Fesztivál keretében

Kiállítás az Ásványvíz Palackozóban

A Budapesti Őszi Fesztivál keretében a program helyszíne Margitszigeti Ásványvíz Palackozó.

Múzeumok Őszi Fesztiválja

Kezdődik a Múzeumok Őszi Fesztiválja, szeptember 27. november 11. között  számos izgalmas program várja a múzeumlátogatókat szerte az agglomerációban és Budapesten.

Írta: mesterséges intelligencia

Menekülés Godot elől a Gödörben

Beckett népszerű művének egy Mesterséges Intelligencia (SAMU) ír folytatást. A folytatás azután játszódik, hogy a klasszikus darab eseményeit követően Vladimír és Estragon találkoznak Godot-val, de tisztázatlan okokból ezúttal menekülniük kell előle.

A hónap témája: a bűn

Múzeumok Őszi Fesztiválja a Róth Miksa Emlékházban

Róth Miksától Róth Miksáig: várostörténeti kalandozás, Pincétől a padlásig: vendégségben Róth Miksánál, Családi nap a szecesszió jegyében, Keleti kényelem: orientalizmus a művészetben, ZEN x RÓTH: kísérleti művészetterápiás program és még sok-sok más érdekességgel vár a Róth Miksa Emlékház a Nefelejcs utcában.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/Magorbucz