Három hete tűnt el a termelési igazgatóként dolgozó 32 éves férfi, aki a munkában és a magánéletében is sikeres volt.

Nem volt előzménye az eltűnésének

Boldog párkapcsolatban élt a három hete eltűnt Szűcs Tamás feleségével, Lillával. A férfi feleségével, Szűcs-Szabó Lillával nyolc éve alkottak egy párt, három éve voltak házasok. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Már három hete keresik

Szeptember 29-én veszett nyoma, azóta nem tudni, mi történt vele. Nem lehet tudni, hogy baleset érte vagy esetleg elrabolták.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy budapesti bulin látták utoljára

Egy Budapest Parkban rendezett bulira ment el a barátaival azon az estén, melyet követően nyoma veszett. A hatóságok nem találják a férfit.

Késő este indult el otthonról

Két barátjával találkozott, velük ment a Budapest Parkba bulizni azon a csütörtöki estén. A bulin jól érezhette magát, mivel ismerőseinek több videót is küldött az eseményről.

Nem vitte el a taxi

Hajnali fél egy környékén egy taxiba szeretett volna beülni, ám az valamilyen okból kifolyólag nem vitte el.

Buda felé indult

Gyalog indult el Buda felé. A Rákóczi hídnál pedig mintha elnyelte volna a föld. Szűcs Tamás telefonja éjjeli két órakor frissült, ezt követően már nem.

Találkozói lettek volna

A koncertet követő időszakban több előre megbeszélt találkozója is volt a Pátria Nyomda termelési igazgatójának. A nyomdaipari cégnél megbecsült munkája volt, ezért is érthetetlen az eltűnése.

Barátai, ismerősei is a keresésére indultak

A családja teljes mértékig biztos abban, hogy nem önszántából tűnt el. A családtagok is nyomozni kezdtek, ám keresőkutyákkal sem tudtak a nyomára bukkanni.

Nem látszik, hogy beleesett volna a vízbe

A híd közepén lévő kamera felvételei alapján nem tűnik úgy, hogy a Dunába esett volna. Felesége arra gondol, hogy valaki felvehette a hídon, vagy talán elrabolták.

Ezt viselte az eltűnésekor

Szűcs Tamás az eltűnése estéjén fehér pulóvert, fekete farmert és sötét sportcipőt viselt. Ígéretes jövő állt előtte, a BRFK eltűntként keresi.

Itt tudsz segíteni

Aki Szűcs Tamás tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelenül is tehet bejelentést éjjel-nappal a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Szűcs Tamás – Forrás: police.hu