Az Unicum új karácsonyi reklámfilmjében szerepel a nyáron elhunyt Haumann Péter. A néhai színművész fiával, Mátéval együtt reklámozza a világszerte ismert italt. Az alkotóknak sikerült megoldaniuk, hogy az egykori színművész feltűnése nem visszataszító, sőt a reklámfilm végén még meg is emlékeznek a legendás művészről. A friss videót a cikkünk alján nézheted meg.

Hamumann Péter és fia

A Zwack Unicum új, karácsonyi reklámfilmjében a hosszas betegség után, nyáron elhunyt Haumann Péter is szerepel, a másik főszereplő pedig a színészóriás fia, Máté. A történet apáról, fiáról, az otthonról, a hazatérésről, és persze az Unicumról szól. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csak pozitívan

Az alkotók így írnak a filmről: „Sose felejtsd el honnan jöttél és ki vagy. Akármilyen távol is vagy az otthonodtól, az Unicum mindig összeköt. Hiszen minden pohár Unicumban van egy cseppnyi otthon. Unicum, csak pozitívan!”

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Sok öröm

Zwack Sándor nem sokkal ezelőtt osztotta meg a videót a közösségi oldalán, így fogalmazott: „Az első igazi karácsonyi Unicum filmünk. A legendás Haumann Péterrel és Haumann Mátéval. Remélem nektek is annyira tetszik amekkora örömünk nekünk van benne.”

Legendás ital

Az egyperces videó látványosan dolgozza fel apa és fia kapcsolatát, a hazaérkezés és a találkozás örömét. Meghitt pillanatok, ölelések, pozitív képek láthatók, így kapcsolódik a történet a legendás ital szlogenjéhez: „Csak pozitívan” mondathoz.

Balaton-felvidékre vonult vissza

A reklámfilmet még bőven a Balaton-felvidéken, Paloznakon visszavonultan élő Haumann Péter halála előtt forgatták, hiszen téli jelentetek is vannak a kisfilmben – igaz ilyet már nem nagy dolog stúdióban, számítógépes trükkökkel sem készíteni. Ide kapcsolódik: Nem akar többé visszatérni a színpadra Haumann Péter, Budapestről a Balatonra költözött a Kossuth-díjas színész

A végén rendbe tették Haumann szereplését

A film végén a Haumann Péterre emlékező felirattal a reklámfilm készítői és megrendelője is rendbe tette, hogy a videó nem csak az Unicumról szól, hanem a vállalat így tiszteleg a színészlegenda emléke előtt.

Emlékezetes videók

A Zwack Unicum rendszeresen készít pozitív videókat, legutóbb a foci is bekerült a mondanivalók közé, azonban az egyik legemlékezetesebb videójuk Presser Gáborral készült, ezt is a cikkünk alatt nézheted meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a friss videó Haumann Péterrel

Ez pedig a Presseres videó

Kiemelt kép: részlet a Zwack Unicum videójából