Budapesten és környékén számtalan korcsolyapálya várja, hogy a beijgliket ledolgozzuk. Százhalombattán az Alice Csodaországban kínál a kisebbeknek jó szórakozást, este a MOMkultban a Cotton Club Singers a Zsédenyi Adriennel várja rajongóit HanukAkusztik címmel. A fotelből hallgathatjuk a Szironta Együttes online harangkoncerjét téli dallamokkal.

Hová menjünk korizni?

A Városligeti Műjégpályán kívül számtalan helyen várja jégpálya korcsolyázás szerelmeseit. Dunakeszin a Casalgrande téren, Esztergomban a Széchenyi téren korizhatunk. Sóskúton a Karavella szabdtéri színpad, Visegrádon a gokartpálya változott korcsolyapályává. Szentendrén a Postás lidon a teniszpályák mellett alakítottak ki jégpályát,  Fóton a Vörösmarty téren fedett téren korcsolyázhatunk, Csepel szívében pedig pingvinek is várják a csúszkálókat.

Csepelen pingvinek is várnak

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Jégkert a Széna téren

A Jégkert Buda szívében, a Széna téren helyezkedik el, a Mammut 2-vel szemben, a régi budai városfal mögött. Nyáron a Jégkert egy hatalmas sörkert a széna téri jégpálya területén, télen pedig Jégkert Kraft SörBár a régi budai városfal épületében, jégpályával és terasszal kiegészülve. Kraft sörök szerelmeseinek tökéletes hely!

Jég és sör

Alice Csodaországban Százhalombattán

A Barátság Kulturális Központ december 26-án délelőtt tűzi műsorra a Múzsák Társulat és a Váci Dunakanyar Színház koprodukciójában az Alice Csodaországban című előadást.

A váci Dunakanyar Színház vendégjátéka

Cotton Club Singers a MOMkultban

A Cotton Club Singers idén ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját. Ez alkalomból most Budapesten egy olyan exkluzív koncerttel kedveskedik a fővárosi közönségnek, ami merőben más lesz mint az eddig megszokottak. A ZsiMü felkérésére unplugged jelleggel mutatja be a legnagyobb slágereit, fűszerezve azt a zsidó szerzők dalaival.

Zsédenyi Adriennel

HanukAkusztik

A koncerten fellép a zenekar öt legmeghatározóbb énekese: Zsédenyi Adrienn, Kozma Orsolya, Szűcs Gabriella, Fehér Gábor és László Boldizsár. A koncertet az együttes egykori, ám ma is méltán elismert 5 fős Cotton Club Band kíséri majd akusztikus hangszerekkel.

Online karácsonyi harangkoncert a Szironta Együttessel

A Szironta Együttes hazánk meghatározó harangzenekara szeretettel várja az érdeklődőket Facebook csatornájára a 2021. december 26-án 19 órától kezdődő online harangkoncertre.

Klasszikus karácsonyi dalok

A kb. 1 órás koncerten felcsendülnek ismert és elfeledett karácsonyi dalok  elsősorban az angolszász nyelvterületről, de klasszikus karácsonyi művek  is szerepelnek a kínálatban, így karácsonyi filmzenék  és kifejezetten kéziharangokra  írt darabok is helyet kapnak az előadás során.

Dalok a Téli álom című lemezről

 Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/mobiljeg