Pár napi betegeskedés után kórházba került Kóbor János. Az Omega együttes frontembere felesége unszolására ment be egy klinikára.

A betegség

Kedden kellett volna részt vennie egy televíziós felvételen, de szinte az utolsó pillanatban lemondta. Valószínűleg már nem érezte jól magát – erősítette meg a Blikknek Benkő Balázs, az Omega néhai billentyűsének, Benkő Lászlónak a fia.

Felesége döntött

A bulvárlap szerint pár napja lett rosszul, a felesége vitte egy klinikára ahol bent tartották. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Nincs oltva

Azt még nem tudni, hogy mit találtak az orvosok. A zenész korábban többször elmondta, hogy nem oltatja be magát koronavírus elleni vakcinával sem.

Remélhetőleg nem nagy a baj

Molnár György, az Omega gitárosa megerősítette a hírt, miszerint Kóbort az elmúlt napokban kórházban ápolták, ám az állapota javult és már optimistán nyilatkozott a hazatéréséről.

A Balaton szerelmese

“Engem szórjanak helikopterrről a Balatonba a hamvasztásom után” – mondta Kóbor János. Minderről azok után beszélt az Omega énekese, hogy felidezte három zenésztársa halálát – írja a Riport7-re hivatkozva a BalatonKörnyéke.hu hírportál.

Ne a jégre szórják

“Hogy egy kicsit morbidok le­gyünk, nyáron kell meghalni. Persze nem a most következőn, majd valamikor, mert nem lenne jó, ha a jégre szórnának” – próbált viccelődni még februárban a zenész, aki elárulta: már bőven túlélte saját reményeit.

Azt mondta, nagyon óvatos

Kóbor János eddig jól volt. Kora tavasszal még arról beszélt, hogy nagyon fegyelmezetten viselkedik. Rendkívül ritkán hagyja el a lakást, amikor pedig mindenképp ki kell mennie az utcára, azt csak maszkban teszi, amit humorosan csak szájkosárként emleget.

Bunyós Pityu nincs jól

A mulatós sztárt kórházban ápolják, nincs jó állapotban, az egykorin ökölvívó legalább egy hete beteg. Azt mondta a Blikknek: beteg vagyok, nagyon nem érzem most jól magam. Kórházban ápolnak, remélem, jövő héten egy kicsit bővebben is beszámolhatok az állapotomról.

Egy nap alatt 9 ezer ember halt meg koronavírusban

A világon 252 514 273 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 5 088 442 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem adatai szerint. Egy nappal korábban 251 941 758 fertőzöttet tartottak nyilván, a halálos áldozatok száma 5 079 990 volt.