Gömöri Zsolt az Edda tagja lassan három hete kórházban van koronavírus miatt. Egy hete nyugtalanító hírek érkeztek róla, vasárnap este telefoninterjút adott az ATV A Heti Naplónak. Azt mondta jobban van. Zsolt részletesen elmesélte hogyan alakult ki nála a betegség. Mint mondta, gyorsan jött és azt sem tudta merre van az előre.

Fejfájással kezdődött

Először azt hitte csak egy szokásos migrén és nemsokára elmúlik. Mint mondta, három hete pénteken kezdődött a fejfájással, hétfőre pedig belázasodott és hirtelen roppant erős végtagfájdalmai lettek. Annyira fájt mindene, hogy a hálószobából a mosdóba alig tudott kikecmeregni, pedig mindössze 4 métert kellett csak megtennie.

Ezt is olvasd el: Elhagyta a kórházat Pataky Attila: az Edda frontemberének szervezetét koronavírus támadta meg

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Égető láz

„Az egész testemben hihetetlen izomfájdalom, végtagfájdalom jelentkezett és folyamatos 39 fokos égető lázam volt. Azt sem tudtam, hogy merre van az előre” – meséli a kórházban Zsolt.

Amikor megérkeztek az erős tünetek a Korányiban kötött ki. Amíg otthon volt vény nélkül kapható lázcsillapítókat használt, de érezte, hogy ez nem lesz elég, pokoli fájdalmai voltak, ráadásul kétoldali tüdőgyulladást kapott.

Intravénás lázcsillapító

A kórházban célirányosan elkezdték gyógyszerezni, intravénásan kapott lázcsillapítót, ezért a közérzete valamivel jobb lett, de a fájdalmak megmaradtak és ahogy fogalmazott: a kétoldali tüdőgyulladás betette a kaput.

Majdnem intenzívre került

Légzési nehézségei nem voltak, így nem kapott oxigént és a lélegeztetőgép sem került szóba, azonban közel állt ahhoz, hogy intenzívre kerüljön.

Intravénés antibiotikum

A kórházban kétféle antibiotikumot kapott, abból egy használt nála, ezt 8 óránként kapta intravénásan. Folyamatosan infúzión volt, pocsékul érezte magát.

Három hete kórházban van

Az első tünetek megjelenését követően három hét telt el és még mindig kórházi kezelésre szorul Gömöri Zsolt, ráadásul még napokig, talán egy hétig is kórházban kell maradnia.

Három gyermekét fel akarja nevelni

Az Edda billentyűse azt mondja, az adott neki erőt a kórházban, hogy tudja van még dolga. Három kiskorú gyermekét fel akarja nevelni. Sajnálja, hogy a 8 éves kisfia születésnapján most nem tudott ott lenni.

Felesége is koronavírusos lett

Zsolt felesége is koronavírusos lett, de szerencsére ő tünetmentesen vészelte át. A gyerekek nem kapták el, mert azonnal elszeparálták magukat a házban.

Mindenki vegye komolyan a koronavírust

Gömöri Zsolt azt kéri mindenkitől, hogy vegyék komolyan ezt a betegséget és vigyázzon mindenki az idősekre, mert ez a betegség nagyon kemény.

Kiemelt kép: Gömöri Zsolt az ATV-nek küldött egy friss kórházi fotót magáról a telefoninterjúhoz – Forrás: ATV, Heti Napló Sváby Andrással