Bezárt Budapest egyik legnépszerűbb szórakozóhelye, miután az egyik alkalmazott koronavírusos lett. A vendéglátó egység minden programját törölte.

Koronavírusos lett az egyik alkalmazott

Közleményben tudatta a Kobuci kert stábja, hogy egyik dolgozójuk elkapta a koronavírust. Miután az illető több kollégával is kapcsolatba került, a koncerthelyszín vezetősége úgy döntött, az összes hátralévő, lekötött programját törli, sőt, már ma sem nyit ki a hely.

EZ IS ÉRDEKELHET! A 105-ös busz tetején utazott egy fiatal, a megálló tetejéről ugrott a járműre

Facebookon tudatták a hírt

A vendéglátóhely ezt írta közösségi oldalán:

 „Kedves Barátaink! Az élet, úgy tűnik, felülírja a terveinket. Néhány perce kaptuk a hírt, hogy az egyik kollégánk COVID-tesztje sajnos pozitív lett. Mivel többünkkel kapcsolatba került a stábban, úgy gondoljuk, az az egyedüli felelős döntés, ha már a ma esti és az összes hátralévő koncertünket LEMONDJUK”.

EZ IS ÉRDEKELHET! Fegyvert fogott egy nőre az 1-es villamoson, elfogták a férfit

A fellépőktől elnézést kérnek

Elnézést kérünk a Bagossy Brothers Company, a Kontroll csoport,  a Stereo Swing official, és a Góbé zenekar, közönségétől, de nem tehetünk mást.

Hétfőn már ki sem nyitottak

A Kobuci kert hétfő délután már ki sem nyitott. A megvásárolt jegyek árát automatikusan visszautalják a vásárlóknak.

NE HAGYD KI! Befellegzett az orvosbáróknak – szétválasztják az állami és a magánpraxist, börtön jár a hálapénzért

Elnézést kérnek

„Nem így akartuk befejezni, nem ilyen hirtelen, de ez az évad így is, úgy is: töredékben marad. Öröm volt, hogy eddig kitarthattunk. Megértéseteket köszönjük” – olvasható a Kobuci kert oldalán.

Kiemelt kép: illusztráció